• (0 Atsiliepimai)

6Pcs Multitool Geležtės Titano Padengtas Aštriais Virpesių Pjūklų Greito Atleidimo Svyravimus, Geležtės, Greitas Pjovimo Pjūklų su

€28.94 €15.05

Įrankiai

Prekės Informacija

[Strong & Patvarus] Virpesių multitool peiliukai yra pagaminti iš dviejų metalų, su titano danga, aukštos kietumas ir dėvėti, atsparus smūgiams, todėl juos labai patvarus, tvirtas, ilgalaikis, ir tiksliai pjauti.

[Dėvėti, Atsparus] Virpesių peilis su titano aptraukti, daro jį ypač atsparus sunkiau metalų, tokių kaip vinys arba varžtai, ir gali trukti daugiau nei du kartus, kaip ilgai, kaip reguliariai virpa peiliukai.

[Tamprus] virpesių peilis yra suderinama su dauguma virpesių priemonių rinkoje.Prašome įsitikinkite, kad jis tinka jūsų įrankis prieš perkant.Multitool peiliukai yra labai aštrūs, prašome būkite atsargūs, naudojant.

[Pakuotės Turinys] paketą įeina 6pcs 100 x 44mm/3.94 x 1.73 colių virpesių pjūklų ir 2vnt tarpinė plokštė.Pakankamai pjūklų gali patenkinti savo dienos pjovimo poreikius ilgą laiką.

[Platus Taikymas] multi įrankis, ašmenys gali būti naudojamas daryti namo remontas, seminaro ar kitos vietos, pvz., pjaustymo ir minkštas metalas/mediena/plastikas, tinka statybos šakos, būsto apdaila, stakta grindų pjovimo ir kt.

Produkto pavadinimas: Virpesių pjauti

Produkto Aprašymas:

Titano danga daro šių pjūklų ypač dėvėjimuisi atsparios sunkiau metalų, ir kietumas svyruoja apie Hv3000~4000, kurie gali suteikti jums greitai ir švarus supjaustyti.Paslaugos gyvenimas yra daugiau nei 2 kartus ilgiau nei įprastos bi-metal blade, todėl jums nereikia keisti ašmenis dažnai.

Pagrindinės Savybės:

Puikių Rezultatų: Virpesių pjūklų su titano danga yra kietesnis ir storesnis nei įprasta virpesių pjauti, atsparumas dėvėjimuisi ir ilgalaikis, ne dažniau pakeitimo pjauti.

Greitai Pakeisti: Mūsų multitool peiliukai yra plug and play dėl virpesių pamatė įrankis, lengva įdiegti ir pakeisti, nėra lengva nukristi po įdiegimo, taupyti savo laiką ir pagerinti darbo efektyvumą.

Specifikacija:

Medžiaga: bimetalo, titano

Specifikacijos: 100 x 44mm/3.94 x 1.73 colių

Skaičių dantų: 18 dantys

Pikis: 0.15 mm

Storis: 0,8 mm

Pamačiau plotis: 44 mm

Dantų ilgis: 1,5 mm

Plotis: 44 mm

Pareigos: pjovimo minkštųjų metalų, pavyzdžiui, nagai ir plonas aliuminio plokštės.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

6x Virpesių pjauti

2x Tarpiklis Adapteris

Padengtas Titano,Greitas Paleidimas,Greitas Pjovimas

  • Disko tipas: Daugiafunkcinis Pjauti
  • Naudojimas: Renovacija Komanda
  • Skaičius, Vnt: 7 vnt
  • Ašmenų Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: 200026995
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Apdailos: Kita

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas