• (0 Atsiliepimai)

Maisto ekstruderiu Pūsti Kukurūzai, ryžiai, Užkandžiai 380V Maisto Ekstruderiu mašinos/Daugiafunkcinis kukurūzų sluoksniuotos užkandis ekstruderiu mašina 1pc

€510.30 €382.73

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: dhl maisto užkandžių pakuotės maišelis, ekstruderiu mašina, plastikiniai, keramikos ekstruderiu mašina, trumpas puloveriai pūsta, ekstruderiu extender, automatinis ryžių skalbimo mašina, naminių gyvūnų maistas ekstruderiu, tatuiruotė mašina f elektros, ekstruderiu mini maisto, 3 1. ekstruderiu
  • Prekės kodas: w10304
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

Maisto ekstruderiu Pūsti Kukurūzai, ryžiai, Užkandžiai 380V Maisto Ekstruderiu mašinos/

Daugiafunkcinis kukurūzų sluoksniuotos užkandis ekstruderiu mašina 1pc

Jei turite dar ką nors suprasti, susisiekite su mumis ir mes atsakysime į jūsų atidžiai.

Produktų ekranas

Išplėstos Vaisių Ingredientai: Natrio ciklamatas, įvairių skonių, mėtų, maisto dažymas ir kt.gali būti pridėta prie ryžių.Su pūsta vaisių spalva, aromatas ir skonis yra prieinamos.

Išplėstos vaisių perdirbimo sudėtis: ryžiai, kukurūzai

Įrengta galia: 4-5.5 kW (keturių lygių variklio)

Įtampa: 380 V

Diržas: B-tipo V-diržas

Valandinė galia: 20-25 kg

Mašinos greitis: 500-600 aps. / min.

Veikimo būdas:

1. Sugriežtinti galvos riešutų ir galiniai riešutų diržo skriemulio ir priveržkite diržą.

2. Pradžios turėtų būti valdomas paprastai, tada lėtai įpilama truputį šlapias ryžiai (tai yra, įpilkite nedidelį kiekį vandens 500g metrų tiesiog šlapias ryžių).Po pūkinės yra, iš karto pridėti nedidelį kiekį sausų ryžių.Nes temperatūra yra žema, ir apkrova yra sunkus, pradedant perdirbti, sklendės turi būti įjungtas daug, ir skaitiklis turi būti lėtas.Po pūsta vaisių ateina iš formos, tai palaipsniui paspartina ryžių kiekį, ir ryžių kiekį yra varomas galios principas.

Jei ji yra nustatyta, kad ryžiai yra pasuko prie įėjimo, tai yra, nes mašina nebuvo padidinta iki normalios temperatūros, nes pradžioje, ir ryžiai yra skirti pernelyg daug, ir išeiti yra per vėlu vykdyti medžiaga, sukelia ryžių pasukti atgal.Šiuo metu, sustabdyti išleidimą ryžių.Po ryžių pasuko aukštyn ir pribaigti, jis turi būti tvarkomi nuolat.Po 5 minučių, temperatūra pakils.

3. Kai perdirbimo, jei pastebėsite, kad ten yra ryžių ar pūsti į vienybės blokas prie įėjimo į atvirkštinį ir garų kvapas kokso dūmų skleidžia, tai yra, nes temperatūra labai sumažėjo dėl per mažai ryžių, ir ji yra pašalinama su nedideliu medinės lazdelės.Savo ruožtu per medžiaga ir pagreitinti ryžių kiekį.Jei uogienė labai didelis, ir jūs negalite įkelti medžiagą, jūs galite jį išjungti ir tada jį pašalinti, išvalyti jį, ir tada paleiskite ją iš naujo.

4. Po tvarkymas yra baigtas, leiskite įrenginiui veikti tuščiąja eiga 15-30 sekundžių.Po likusių ryžių viduje yra sudeginti, geltona, išjunkite, ištraukite galvos veržlė, varžtas lazdele, sraigtiniai rankovės ir 8-hole core, pašalinti ryžių valyti, kitą paleisti.

5. Karštojo išspaudimo (ekstruzijos) maisto išeina sunku ir trapumą, kurie yra susiję su rūšies ryžių ir drėgmės, turėtų kontroliuoti mažas taškas ryžių arba pakeisti džiovintų ryžių, arba įsukite varžtą rankovėmis.

6. Pastaba: didelį pabaigos veido varžtą mova ir vidinė plokštuma galvos riešutų (po pateikiant mašina) atitiktų vienas kitą.Du lėktuvai negali būti išjudinti ir turi būti saugoma.Atsitiktinės beldžiasi duobę.Paspaudę mentele, kad priploti pakylos.Ji turi būti išlaikomas butas.Kitu atveju, du paviršius bus nelygus.Ryžių milteliai, bus išgręžtas į tarpą tarp dviejų paviršių, ir bus gręžti į temas nosies riešutų ir priekiniai barelį.Išardymas sunku, sugadinti sriegį.

7. Tvarkant žemės riešutų formos, slyvų formos, sausainių kepimo formos pūsta vaisių, naudokite automatinio pjovimo įtaisas.Prieš paleisdami įrenginį, patikrinkite, plaukiojantiems su peiliu prieš nosį riešutų.Sukimosi pozicija turėtų būti tik šiek tiek liečia plokštumos core riešutų į galvą riešutų, arba 0,1 mm nuo plokštumos iš pagrindinių, ir neprikimba sandariai į pagrindinį.Paviršiaus chip, siekiant išvengti trinties jėga yra per didelis, kad sukelti plaukioja peiliu žalą, skristi peilis; veržlės turi griežtinti, po to pradeda procesą, rankų ir kitų dalykų negali kreiptis plaukioja peilis.

8. Tvarkant tuščiaviduriai baras forma, ir atsargūs, baras forma, ne automatinis įrenginio reikia.Šiuo metu plaukioja peilis turi būti pašalintas arba didelis įrankių šalia skriemulys yra pašalinti.

9. Procesas tuščiaviduriai strypai, įdėti aštuonių skylę šerdys į galvą riešutų, procesas kietas branduolys juostelėmis ir riešutus, įdėti core galvos riešutų, ir procesas slyvų formos, kad vietoje keturių skylių šerdys į galvą riešutų Perdirbimo kepimo formą, įdėti formos pagrindinių, core nosies riešutų trankyti apačioje, kitaip, ne trankyti galų gale, lusto paviršiaus ir varžtą strypo paviršiaus konflikto, todėl mašiną, savo ruožtu, boot, varžtas ir core vaikas žuvo ir sugadinti.Tvarkant pasukti figūrą, pašalinti big pavaros, pakeisti ekscentriškas, sūpynės, ilgai ašies rėmas, išplėsti į geležies skylę ekscentriškas, prisukimo veržlės ir užrakinti jį į galvą riešutų Įdėti trys-hole core, ar septyni-hole core, įdėti atsparumas žiedas priešais ilgai ašis, varžtų veržles, ir tada pasukite skriemulys ranka ištaisyti atsparumas ratas priekyje, ir atsparumo žiedas vibruoja aukštyn ir žemyn ir į kairę ir į dešinę iki centro apie tris-hole core.Po ištaisyti, įtempkite dešinę ir į kairę maži riešutai, ir minkyti žiedlapių chrizantemų priešais atsparumas žiedas ranka ir minkyti jį skersmuo apie 2,5 cm.Dėl mažo pradinė temperatūra, trys karšto išspaudimo (ekstruzijos) vaisiai negali būti susukti kartu, bet tiesiai iš.Pusantros minutės, vėliau jie pradeda kaisti.Su pūsta vaisių palaipsniui twist kartu ir palaipsniui didinti ryžių kiekį.Jei išplėtė maisto negali būti susukti kartu, Rankų spaudimo atsparumas ratas mažesnis, arba ranka kryptimi pūsti iš vaisių mažai, atsparumas, atsparumas negali būti per didelis, nes kitaip ji bus blokuoti, į elektros energijos kiekis, vilkite principo vilkite.

  • Tipas: Vertikalus
  • Diržas: B-tipo V-diržas
  • mašinos greitis: 500-600 aps. / min.
  • Įtampa: 380 V
  • Modelio Numeris: 380
  • Prekės Pavadinimas: LZHZXY
  • Valandinė galia: 20-25 kg
  • Sąlyga: Naujas

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas