• (0 Atsiliepimai)

Voleliu, Teptuku Filtras Replacment Dalys Bissell X7 2955Z F2832 3350 Šlapias Sausas Dulkių siurblys

€60.63 €38.80

Namų Apyvokos Prietaisai

Prekės Informacija

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Modernizuotos Pakeitimo Multi-Surface Pet ir Plotas Kilimų Šepetys Ritininis teptuku ir filtrai, yra puikiai suderinamas su Bissell CrossWave X7 Pet Pro 3011,3350 F,2832Z ,2955Z vakuuminiai Anti-shock " Funkcija.

PUIKUS KOKYBĖS: Naujoviškas mikropluošto ir nailono teptukas krūmynai pašalinti šiukšles ir sumažina erzina naminių gyvūnėlių plaukų kaukė.Tai geras pagalbininkas, kad jūsų namuose tikrai gera, ir pagerinti oro kokybę jūsų šeimai.

LENGVA PAKEISTI IR CLEANE: Snap į vietą greitai ir be vargo rutinos pakeitimas be jokių įrankių.Tiesiog išskalaukite švariu vandeniu ir leiskite jam visiškai išdžiūti prieš jų naudojimą.Siekiant išlaikyti jūsų dulkių siurblys darbinis optimalių rezultatų, prisiminti, filtrus keisti kas 3-6 mėnesius.

DAUGIAU VEIKSMINGAS: Premium multi-surface brush roll su naujoviškų mikropluošto ir nailono teptukas krūmynai pašalinti šiukšles ir sumažina erzina naminių gyvūnėlių plaukų kaukė.Premium Dulkių HEPA filtrais su H12 vartojimo spąstus žiedadulkių ir 99.97% dalelių, kaip mažas, kaip 0.3 Mikrometrų dydžio.puikiai tinka namų ūkiai, kuriuose naminiai gyvūnai ir rūkalių.

Plaunamas Filtras: Plauti - valyti Rankomis plauti šiltu vandeniu.Švelniu detergentu gali būti naudojamas, jei norite.Leisti filtras oro visiškai išdžiūti, tada vėl.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Daugiafunkcinis šepetys

1 * Pet brush

1 * Medienos šepetys

1 * Kilimų šepetys

3 * Filtrai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Lytis: Vyras
  • Maitinimo Tipas: Įkrovimo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: retemporel

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas