• (0 Atsiliepimai)

Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Pagal Kabinetas,Virtuvė Ritininio Popieriaus,Tvirtinimo Prie Sienos, Popieriaus Laikiklį, Vonios Kambarys Audinio Rankšluostį Bagažinės Laikikliai

€14.11 €9.74

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

[Charakteristika]: Popieriniu rankšluosčiu savininkas pagal kabineto mount:popierinio rankšluosčio laikiklis pagamintas iš Metalo,Stiprus ir nėra lengvai deformuojasi,Vandeniui ir Nerūdijantis.Jis turi gerą atraminių ir nelankstumą, ir tai nėra lengva nukristi.

[Taikoma range]:popierinio rankšluosčio laikiklis gali būti naudojamas vietoje servetėlių,popierinių rankšluosčių ritinėlis,polietileno plėvele,pagal kabineto popierinių rankšluosčių laikiklį,Ir nieko, kad gali būti pakabinti.

[Prieinamas vietas]:Popieriaus, rankšluosčių laikikliai:periferija kabinetas,plokščio sienos paviršiaus,vonios kambarys ir tualetas sienos.

[Įrenginys gali būti tiesiogiai perkeliami arba gręžti]: Nuimkite apsauginę plėvelę nuo lipnios juostos ir vieta, rankšluosčių, popieriaus laikiklį ant lygaus.Taip pat gali būti išgręžtos.

[Patarimai]: netinka sienos popieriaus arba dažytos sienos.

dydis: 14,5 x 9.5 cm

Medžiaga:Metalas

spalva:juoda / aukso

Pakuotės Turinys:

1 x servetėlių laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Metalo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas