• (0 Atsiliepimai)

Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius Roplių Termostatas Kontrolės Lizdo Kištuką, Šilumos, Aušinimo Padas Šildymo kilimėlis Laikmatis JAV Plug

€25.73 €18.01

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius Roplių Termostatas Kontrolės Lizdo Kištuką, Šilumos, Aušinimo Padas Šildymo kilimėlis Laikmatis JAV Plug

[Lengva naudoti] Plug and play, nustatyti temperatūros diapazonas, vieta zondas, ir plug šildytuvas/aušintuvas į pažymėtą lizdą.Parama šildymo ir aušinimo modeliai, tinka pradedantiesiems ir profesionalams.

[Multi-function] temperatūros kalibravimas; išjungimo atminties; išjungimo uždelsimo; smart laikas.Šis plug-in termostatas turi funkcijas ciklo laikas, laikas ant, laikas išjungta ir laikas pereiti.Laiko tikslumas: ne daugiau kaip 10 minučių.

[Saugios ir patikimos] roplių termostatas buvo griežta kokybės kontrolė bei saugos tyrimai.Tai aukštos kokybės vandeniui zondas turi platesnę temperatūra bandymo diapazone (nuo -40°C-120°F).Vardinė įtampa yra 110VAC 60Hz, ir maksimali apkrova-15A 1800W.

[Clear LCD ekranas] Tai termostatas valdytojas yra 2.25 colių LCD ekranas, kuris gali lengviau rodyti temperatūros kontrolės režimas, paleisti ir sustabdyti temperatūros.Aiškus skystųjų KRISTALŲ ekranas ir maitinimo indikatorius leidžia jums pamatyti statusą valdytojo net visiškoje tamsoje.

[Plačiai naudojami] Temperatūros valdikliai yra plačiai naudojami oro kondicionavimo, šaldymo ir šildymo, akvariumai, roplių šildymo pagalvėlės, daigų šildymo pagalvėlės, namų alaus rinkiniai, šildymo lempų, garažas, šaldytuvai, orkaitės temperatūros kontrolės, aušintuvai, fermentacijos barelių, vištienos namas vandens šildytuvai Palaukti.

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t.

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x temperatūros reguliatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas