• (0 Atsiliepimai)

LED Saulės Modeliavimas Ananasų Vejos Šviesos Lauko Wateroof Garden Villa Kieme Kraštovaizdžio Lempos Pažangios apšvietimo Valdymas

€11.46 €7.22

LED Lempos

Prekės Informacija

>>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Ananasų Forma: Po to, kai visiškai įkrauta, saulės kaktusas lempos gali dirbti nepertraukiamai 6-8 valandas kiekvieną kartą.Jokių laidų nereikia.Galite naudoti kieme atjauninti.

2、Energijos Taupymo: pakuotėje yra 100% saulės energija varomas 1.2 V 300mA daugkartinio įkrovimo baterija (yra komplekte).Prieš naudodami pirmą kartą, nustatykite ON / OFF jungiklį į padėtį ON, saulės baterija, ir atskleisti saulės skydelis nuo saulės.Joje dirbs apie 8 valandų, kai visiškai įkrautas.

3、Vandeniui Funkcija: vandeniui atspari lauko šviestuvo gali dirbti net ir lietingą orą.Sukurti šiltą, gražų ir laimingą atmosferą savo gyvenimą.

4、Platus Naudojimas: įsitikinkite, kad įjungti mygtuką atgal į viršų saulės skydelis sukurti gražus kelias dekoracija jūsų sode, vestuvių, terasa, kieme, kelias, medžiai ir kt.Šie kabantys saulės šviesos padarys jūsų sode ar kieme, daugiau gražus ir elegantiškas.

5、Gerą Aptarnavimą: Mes branginame ir vertiname jūsų pasiūlymai, pasiūlymų ar nusiskundimų dėl gerinant mūsų produktus ir paslaugas.Mūsų draugiškas klientų aptarnavimo specialistai yra pasirengę jums padėti.Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų žibintai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums grįžtamojo ryšio per 24 valandas.

Techniniai duomenys:

Saulės skydelis: amorfinio silicio 40 * 40mm 40mA

Baterijos: AAA NiMH 300mah

LED: 1 * Ø5mm šiltai balta šviesa

Medžiaga: Akumuliatoriaus Dėžutė PP, Vinilo Kaktusas

Kontrolės metodas: intelligent light valdymas / solar panel apačioje jungiklis

Darbo apšvietimo laikas: 6-8H

Darbinė srovė: įvykdymo 15-18mA

Dydis: apie 12 * 9.5 * 44cm/4.72*3.74*17.32 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Augalų Žemės Plug Šviesos

Pastabos:

1. Prieš naudojimą, pastumkite mygtuką ant nugaros lapų ir jį atidarykite.

2. Prašome atskleisti saulės skydelis tiesiai į saulę, ir laikyti atokiai nuo jokios šešėlis (medžio šešėlis, augalų šešėlis, pastato šešėlis ir kt.)

  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Naudojimas: Pramonės
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: GERUITE
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Sertifikavimo: BMK, NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas