• (0 Atsiliepimai)

Kraftpopieris Krepšiai, 25Pcs 5.9X3.14X8.2 Colių Mažas Popieriniai Dovanų Maišeliai Su Rankenomis Šalies Pirkinių Krepšiai Rudo Popieriaus Maišelius

€23.22 €16.72

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Pakeisti plastikiniai t-shirt stiliaus krepšiai su šių klasikinių popieriniai maišeliai, kurie yra ne savitą kvapą galite pakartotinai su lengvumu.Nuostabi mažai popieriniai maišeliai gali būti naudojami ne gimtadienio, baby shower, vestuves, padėkos, Kalėdų ir kt.Pridėti savo kūrybinę idėją ir jūsų maišeliai tapti kitokia.

Mūsų kraftpopieris maišeliai yra blizgaus popieriaus, kuris juos šiek tiek daugiau elegantiškas ieškote nei plastiko, kurie linkę ašaros lengvai.

Popieriaus krepšiai yra puikus dydžio ir dirbti gražiai dėl savo smulkaus verslo,tucking į krūva mažai goodies, tuziną ar du slapukus, Kalėdų duona, žvakės ir kt.Taip pat, galite spausdinti savo etiketes/logotipas antspaudas ant kiekvieno popieriaus maišelis, pagamintas maišeliai vardu jūsų parduotuvėje.

Balta popieriaus dovanų maišeliai: Jis yra universalus, tik apie viską, įskaitant ir dovanų pakavimo, dovanų duoti, produktų maišus ir mažmeninė prekyba.Puikiai tinka atostogų dovanų maišeliai, pirkinių maišeliai, mechandise krepšiai ir vestuvių sveiki maišeliai.

Puikus amatų ir "PASIDARYK pats".Galite suknelė tuščią popieriaus maišeliai naudojant juostelės, žymes, blizgučiai ir pompoms.Sukurkite savo unikalų dovanų maišeliai ir tapo kitokia.

spalva:Ruda

Medžiaga:Kraftpopieris

dydis:15 x 8 x 21cm

Pakuotės Turinys:

25 x Kraftpopieris Krepšiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Kraft Popierius

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas