• (0 Atsiliepimai)

5M Velykų Juostelės Kalėdų Dekoratyvinės Juostelės LED Šviesos Dekoratyvinės String Šviesos Juostelės Kalėdų Eglutė Dekoratyvinis Namų 2022

€11.88 €7.97

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

5M Velykų Juostelės Kalėdų Dekoratyvinės Juostelės LED Šviesos Dekoratyvinės String Šviesos Juostelės Kalėdų Eglutė Dekoratyvinis Namų 2022

Savybės: 1. Elegantiškas ir Ryškus: Tai twined dekoratyvinės detalės yra rankų darbo iš švelniavilnių akių ir styginių žibintai, lengvas ir lengvai pakabinti.Atrodo super tikroviška, ir gražus.

2. Patalpų ir Lauko Apdailai: Apvyniokite aplink medį, aukščiau židinys, durų ar gyvenimo kambario sienos pareikšti malonią atmosferą ištisus metus.Atkreipkite dėmesį, kad baterija atveju nėra atsparus vandeniui.

3. Šviečia Easter Bunny Juostelės: Lit jį šiltai balta LED vario šviesos.Puikus juostelės dizainas suteikia jums turtingą jausmą švenčių skonio ir ištisus metus gyvybingumą.

4. Baterija: Iki šviečia žalia spalva dekoratyviniai vainikai reikia 2 AA baterijos (neįtrauktos), todėl galite juos galima bet kur, nesirūpindami apie kuriuos reikia kištukinio lizdo netoliese.Atkreipkite dėmesį, kad baterija atveju nėra atsparus vandeniui.

5. Taikoma Scena: Šis kūrybinis juostelės yra tikras malonumas vaikams ir suaugusiems visose amžiaus grupėse.Puikiai tinka vestuvių, namų, sienų, langų, durų, židinys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, valgomasis, židinys, veranda, langas, vidaus ir išorės apdaila.Puikiai tinka Velykų šalių ir kiaušinių medžioklė.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Spindinčios Juostelės Pasakų Šviesos

Gaminio Medžiaga: Gazas

Svoris: Apytiksl. 40g / 0.09 lb

Gaminio Dydis: Ilgis: Apytiksl.5m/196.85 tam, plotis: Apytiksl.5cm/1.97 į

Šviesos Spalva: Šilta šviesa

Paketų Sąrašo: 1 x Juostelės Pasakų Šviesos

Kaip naudoti: 1. Išvynioti užuolaidą juostelės ir įdiegti dvi AA baterijos (neįtraukta)

2. Wrap juostelės aplink medį

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Modelis: NĖRA
  • Proga: Kalėdų, Velykų
  • Elektroninis: NO

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas