• (0 Atsiliepimai)

Gydyti Pilstymo Šuns Žaislai Panda-formos Šuniui Gydyti Finansuojančiojo Su Plunksna Ir Bell IQ Gydyti Pilstymo Šuns Žaislai Interaktyvus Maisto

€3.52 €1.41

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Aprašymas:

Gydyti Pilstymo Šuns Žaislas yra skirta Skatinti Žvalgybos, ji atneša smagu savo šunį per sveiką žaisti, išlaiko šuns kūno signalas, stimuliuoja savo protą ir interaktyvios komunikacijos mokymo.

Savybės:

1. Pašalina pet nuobodulio ir kai blogas elgesys ir yra puiki pramoga.

2. Lėtina šėrimo ir ribas, maisto apimtis per savo unikalaus dizaino pagalba virškinimui ir neleisti, pilvo pūtimas.

3. Lieka toje pačioje vietoje, ir supasi į šonus supainioti jūsų šuo ar katė, su maistu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šunų Maisto Masažuoklis Finansuojančiojo

Medžiaga: TPR

Dydis: 25*8.5*8.5 cm/9.8*3.3*3.3 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Šuniui Gydyti Kamuolys Masažuoklis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Produktų Bauda Kokybės ] Gydyti Pilstymo Šuns Žaislas yra tvirtas ir bite-atsparus, jis pašalina pet nuobodulio ir kai blogas elgesys ir yra puiki pramoga, pagamintas iš TPR.

2.[ Paaiškinti Žaislai ] Šunų Maisto Masažuoklis Tiektuvą yra skirta Skatinti Žvalgybos, ji atneša smagu savo šunį per sveiką žaisti, išlaiko šuns kūno signalas, stimuliuoja savo protą ir interaktyvios komunikacijos mokymo.

3.[ Slow šėrimo Dizainas ] skirtas Sveiko Maitinimosi, Šuniui Gydyti Kamuolys Masažuoklis yra, jums nereikės nerimauti, kad jūsų šuo valgo per daug arba per greitai, jis stabdo maitinimo ir ribas maisto apimtis per savo unikalaus dizaino pagalba virškinimui ir neleisti, pilvo pūtimas.

4.[ Atsparus Slydimui ] Masažuoklis Šuniui Gydyti Balionėliai, ji gali padėti skatinti savo šuns apetitas, jis lieka toje pačioje vietoje ir supasi į šonus supainioti jūsų šuo ar katė, su maistu, skirtos su neslidžia apačia dizainas.

5.[ Lengvai Valomi ] Katę Gydyti Balionėlis Žaislas yra paprastas valyti, paprastas derinys viršutinėje dalyje ir pagrindo daro žaislas lengviau pašalinti ir gera, ir jis gali būti rankas plauti šiltu vandeniu su muilu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Tipas: katės
  • Medžiaga: nailonas
  • Žaislai Tipas: Kamuoliai

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas