• (0 Atsiliepimai)

Medinis Paukštis Namas Lizdą Rankų Darbo Aplinką Tausojantį Lizdavietes Narve Lauko Birdhouse Sodo Kieme Kabo Dekoro Amatų Dropshipping

€2.92 €1.43

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Kulka Taškų:

1、Medinis namas paukščių su dideliu šviesos.Šis saldus medinis namas bus puikus papildymas į savo sodą.Mažų paukščių dare pašarų šioje jaukioje gamtos paukščių namai.

2、Su šio sodo birdhouse, jūs ne tik kambariniai savo sode, bet taip pat ir siūlo savo plunksnuočių draugai jaukius namus.

3、galite įdėti jį ant stovo, arba sustabdyti jį iš medžio.Apsauginis lizdas paukščių išlaikyti savo plėšrūnų toli.

4、Nuostabi dovana bet paukštis ar gamtos mylėtojas ir puikus papildymas jūsų denio arba terasą.

5、Medžiaga: medžiaga yra pagaminti iš natūralaus medinio medžiagos, jokios žalos jūsų draugai ir spalva yra daugiausia grindžiama realybe.

Savybės:

1.Medinis namas, paukščiams su dideliu šviesos.Šis saldus medinis namas bus puikus papildymas į savo sodą.Mažų paukščių dare pašarų šioje jaukioje gamtos paukščių namai.

2.Su šiuo sodas birdhouse, jūs ne tik kambariniai savo sode, bet taip pat ir siūlo savo plunksnuočių draugai jaukius namus.

3.Jūs galite įdėti jį ant stovo, arba sustabdyti jį iš medžio.Apsauginis lizdas paukščių išlaikyti savo plėšrūnų toli.

4.Nuostabi dovana bet paukštis ar gamtos mylėtojas ir puikus papildymas jūsų denio arba terasą.

5.Medžiaga: medžiaga yra pagaminti iš natūralaus medinio medžiagos, jokios žalos jūsų draugai ir spalva yra daugiausia grindžiama realybe.

Parametrai:

Pavadinimas: Paukščių Namai

Medžiaga: mediena

Dydis:

A: apie 16x16x16cm/6.30*6.30*6.30 į

B: apie 11*11*14cm/4.33*4.33*5.51 į

C: apie 85*60*110mm ( Dvigubo sluoksnio, dvigubo skylę )

D : apie 90*90*60mm ( Vienu sluoksniu širdies formos )

E : apie 70*70*kaip 14mm ( Apvalus )

Savybės: kieto medinio medžiagos, antikorozinės, patvarus

Pastaba: Kadangi tai yra natūrali medžiaga, spalva bus šališkas dėl partijos nenuoseklumas, prašome suprasti!

Sąrašas:

1x paukščių namai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau kaip manoma , naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: PAUKŠČIAI

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas