• (0 Atsiliepimai)

Espresso Kavos Maišyklės Kavos Maišymo Įrankis su Kieto Medžio Rankena ir Bazės Vertus Kavos Maišant Platintojas Maisto kokybės

€27.90 €13.11

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

[Nerūdijančio Plieno Adata] maišyklės adata priima nerūdijančio plieno, kuris yra rūdžių įrodymas ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jis nebraižo jūsų kavos filtras krepšelį ir efektyviai plečia maišymo zonos.

[Medžio Rankena ir Bazė] rankena ir pagrindo kavos dozatorius yra pagaminti iš aukštos kokybės medžio masyvo medžiagos, todėl išvaizda daugiau gražus, elegantiškas, storio ir stabilus, patogus laikyti, ir nėra lengva nusimesti.

[Bauda Įrankis] kavos maišyklės suklastoti adata yra puiki priemonė suskaido gumulėlių nešiojamų filtrai ir padėti lygio juos.Ji gali veiksmingai sumažinti nuotekas ir atliekas.

[Sklandžiai, Kavos Milteliai] espresso kavos maišyklės gali padaryti kavos milteliai lygesnė, ir veiksmingai sumažinti smulkių miltelių aglomeracijos dydis tinka visiems mobiliesiems filtrai.

[Puiki Dovana] kavos disperser priemonė yra ideali dovana barista kavos mylinčių draugų, šeimos, kaimynų, bendradarbių.Tinka kavos parduotuvių, barų, restoranų ir pan.

Produkto Pavadinimas: Espreso Kavos Maišykle

Pagrindinės Savybės:

Lengva Laikyti Bazės

Šį kavos miltelių dozatorius turi bazės dizainas, kuris yra patogesnis sandėliavimas ir saugojimas, veiksmingai saugo higienos milteliai, adatos, ir vaidina gera apsauga nuo dulkių vaidmenį.

Vienodas & Efektyvus Maišant

Mūsų kavos maišyklės įrankis leidžia tolygiai maltos kavos, kuri labiau tinka priėmimo tikrai skanią espresso su maišant stick.

Ergonomiškas Dizainas

Ergonomiška, patogi rankena, lengva laikyti, nėra lengva pakilti slidžios.

Praktiškas Dydis

Mūsų kavos maišyklės tinka mobiliųjų filtrai įrengti visi espresso mašinos modelį.

Išskirtinį Išvaizdą

Mūsų kavos maišyklės įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos, aiškios tekstūros, madingi ir paprasta, gražu ir praktiška, išskirtinį ir kompaktiškas, neužima vietos, patogus laikymas.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Medžio Masyvo

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

1 x Espresso Kavos Maišykle

Espresso Kavos,Medienos Rankena ir Bazės

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 200024408

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas