• (0 Atsiliepimai)

1Set Raudona NAUJŲ 3D Dervos Braškių Žavesio Karoliukai Kabo Pakabukas Papuošalai Padaryti Karoliai, Auskarai Keychain

€14.09 €6.19

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

1Set Raudona NAUJŲ 3D Dervos Braškių Žavesio Karoliukai Kabo Pakabukas Papuošalai Padaryti Karoliai, Auskarai Keychain

Braškių Kerai: Gamtos mielas braškių formų ir ryškių spalvų, gražus jūsų kasdienio naudojimo ar pakeitimo poreikius, arba pasidalinti su savo šeima ir draugais, išreikšti savo meilę, Ypač tinka vasaros ir Kalėdų.

Kiekis: 20pcs pakabukai visiškai; Šių ryškių 3D braškių kerai bus pabrėžti savo saldumo, kad jums patrauklesnis perkrautas, ir mielas vaisių pakabukas gali suteikti daugiau malonumo savo gyvenime.

Medžiaga: Derva, aukštos kokybės ir patvarus, sklandžiai ir poliruoti paviršių, ilgam spalvos ir šviesos svorio, jūs galite naudoti juos ilgą laiką, Jis gali būti naudojamas visų rūšių apdailos, arba pridėti šie pakabučiai prie grandinės.

Amatų Sprendimus: Šių vaisių pakabučiai yra suprojektuoti su kabliu ant viršaus kabo, galite pridėti juos prie savo "PASIDARYK pats" priedai lengvai, Ir jūs galite sriegis ji su laido papuošti jūsų riešo, kaklo, ar rankinėje, kad jums išsiskirti, graži ir patogi, jie gali padėti jums sutaupyti daug laiko.

Platus Pritaikymas: Puikiai tinka rankų darbo amatų darbų, užtrauktukas traukia, karoliai, apyrankės, Keychain, paketų prižiūrėtojų raktinę, megztinis, grandinės, anklet, mobilusis telefonas dekoratyviniai aksesuarai ir kt; Didžiosios "PASIDARYK pats" dovanų draugams arba sau, sukurti unikalų akį traukiantis "PASIDARYK pats" pasisekė žavesio, per atostogų sezoną.

Spalva:raudona

Medžiaga:derva

Dydis:20 x 28 mm

Pakuotės Turinys:

20 x 3D Red Braškių Pakabučiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas