• (0 Atsiliepimai)

3 VNT Įrengtas Iškylų Stalo Padengti Ir Stendo Apimti Nustatyti,Vandeniui atspari Staltiesė , Languotas Pledas,30 X 72 Colių

€64.58 €38.75

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

STORAS, ELASTINGA, TAMPUS DIZAINO - Mėgautis puikiai, aptemptas tinka iškylose naudojamiems stalams, prekybos rodyti lentelių ar bet sudedamas stalas.Į dailiai įtraukti elastinga, tampus kampuose išlaikys mūsų stalas ir suolas šluostės tariant, nesvarbu, kas - ne daugiau nepatogus nelaimingų atsitikimų, kai vėjas pučia, ne daugiau mokėjimo ar traukiant aplink stalą, o NE ĮRAŠUS REIKIA.

Lengva Priežiūra: naudoti kasdien, valykite jį su drėgnu skudurėliu.Nėra skalbimo mašinai.Ne Geležies, dėl didelio karščio.Nenaudokite baliklio.

100% Vandeniui: aliejus-įrodymas, ir dėmėms atspari, lengvai valoma ir perdirbti.Gali būti įdiegta ir lengvai nuimami vienas asmuo, išsaugo tiek daug netvarka išvalyti ir tiek daug kryžminio užteršimo nerimauti.

[Multi-Funkcija]: pikniko stalo, suolo, dangteliai gali apsaugoti stalo "nuo nulio" -įrodymas,aliejus-įrodymas,dėmes,šiukšles,gėrimai,dulkių ir saulės žalos.Tiesiog nuvalykite jį valyti su drėgnu skudurėliu ar kempine.Mūsų staltiesė tinka įvairių vietų, tokių kaip indoor/outdoor šalys/terasos/GRILIS /vaikų graffiti tapyba.

spalva:Juoda + balta / Raudona + balta

Medžiaga:poliesteris

Pakuotės Turinys:

1 x Stalas Dangtelį (76 x 182cm)

2 x Kėdžių dangose (30 x 182cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas