• (0 Atsiliepimai)

Žiemos Vandeniui Slidinėjimo Pirštinės Vėjo Touchscreen Pirštinės Sutirštės Šiltas Veikia kumštinės Pirštinės Kvėpuojantis Anti-slip Lauko Pirštinės

€11.32 €7.93

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Kulka Taškų:

1、Jutiklinio Ekrano Pirštinės: yra touch pagalvėlės su specialios pluošto, ant nykščio ir smiliaus.Galite efektyviai naudoti savo išmanųjį telefoną ir, smart žiūrėti ir jutiklinio ekrano prietaisą, nereikia nusimauti pirštines, o išlaikyti savo rankas šiltu, šaltu oru.

2、neslidus Dizainas: delnai suprojektuoti su neslidžia, ir nusidėvėjimui atsparaus silikono ir silikono ant delno padeda rankena dviračio rankenos ar įrankių.Net ir nelygiais keliais, galite geriau laikykite vairą.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš aukštos kokybės oda, o vidinis sluoksnis yra pagamintas iš minkštos ir šiltos, flanelė.Jis yra atsparus vandeniui, dėvėjimuisi atsparios ir kvėpuojantis.Jis yra labai patogus ir šiltas, apsaugoti rankas nuo dilimui ir įbrėžimams per sporto ir veiklą.

4、Šilta Ir Vėjo: Šią žiemą pirštinės gali net jaustis šiltai prie -4°F- + 20°C. puikus šilumos ir orui laikyti rankas šiltas ir prakaito-nemokamai.

5、Taikoma Scenos: Taikomas dviračiai, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, vairavimo, slidinėjimo, bėgimo, alpinizmas, snieglenčių sportas, žiemos shoveling ir kitų tinkamų scenų, kurios yra būtinos, veikla lauke žiemos metu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sustorėjimas, Šiltas Jutiklinio Ekrano Pirštinės

Dydis: nemokamai dydis(reguliuojamas)

Medžiaga: PU oda ir koralų vilnos

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Pirštinių

  • Modelio Numeris: slidinėjimo pirštinės
  • Medžiaga: Medvilnės, Oda, PU
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas