• (0 Atsiliepimai)

Automobilių amortizatorių Remontas Įrankis, taupantis Ragų Kamuolį Galva Tarpine Sūpynės Rankos Letena Spyruokle Barstytuvas, Auto Remontas, Aksesuarai

€13.61 €5.45

Įrankiai

Prekės Informacija

Amortizatorius Šalinimo Įrankis, taupantis amortizatorius Taisymo Įrankis Sūpynės Rankos Letena Spyruokle Barstytuvas dėl Sferinių Stebulės Guolis Sėdynės

Ypatybė:

1.Tvirtos: Šis produktas yra pagamintas iš aukšto kietumo metalo, ir yra puikūs ir patvarus.

2.Naudojimas: Extended amortizatorius su spyruokle ir kamuolys bendras montavimas ir išardymas (atskiras amortizatorius su spyruokle nuo rato guolis pjedestalo) .

3.Lengvas montavimas: Patogus, mažas ir patogus įrengimas, lankstus, bendro naudojimo, patogu, ir darbo taupymą.

4.Saugumas: Šis produktas yra saugus ir efektyvus.Tai yra lygiagrečios slėgio darbą paviršių, kuris gali užkirsti kelią įrankiai netyčia paslysti.Taikoma apimtis: 5.0-11.5 mm.

5.Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: 45 # plieno

Taikoma nuotolis: 5.0-11.5 mm

Taikoma: išėmimas/montavimas pavasario spyruokle ir sferinio stebulės guolis sėdynės, Iš esmės išplėsti laisvąją stebulės guolis sėdynės.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x amortizatorius Barstytuvas

  • Tipas: Amortizatorius Šalinimo Įrankis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas