• (0 Atsiliepimai)

Telefonas Sūpynės, Pet Elfs EITI mobiliųjų Telefonų Pedometer Žingsnių Skaitiklis Parama 2 Telefonai Greitai Veiksmus Super Išjungti Skaitiklis

€16.19 €11.98

Įrankiai

Prekės Informacija

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Tinka mobiliųjų telefonų, pagal 7.2 cm]: Tinka Kišti Kamuolys Plius, pedometer, įvairūs išmanieji telefonai pagal 7.2 cm.

[Nėra žalos, nėra triukšmo] Sklandžiai plastikinių medžiagų, nebraižo Kišti Kamuolys Plius, pedometer, išmaniojo telefono ir jūsų vertingą įrangą.Dvipusis metalinis ratas turi unikalų dizainą, kuris bus ne būti sutrikdyta triukšmo ir neturės įtakos drebulys ir miega naktį.Jis gali įdėti 2 mobiliuosius telefonus, ant laikomosios plokštės, tuo pačiu metu, padėti jums paleisti ramiai su savo šeima.

[Parama 2 mobiliųjų telefonų]: Palyginti su kitomis Wigglers, kad palaiko tik vieną mobilųjį telefoną, galite pasidalinti įdomus auga kartu su jūsų šeima ir draugais.

[Lengva įdiegti ir pagrindinės funkcijos]: Kad pedometer reikia powered by USB kabeliu (komplekte), padėkite telefoną ant rėmo stendas, pataisyti su gumine juosta, prijunkite maitinimo, ir tada stumti jį ranka, jis bus automatiškai sūpynės ir padidinti žingsnių skaičių.Sprite kamuolys gali automatiškai purtyti, ir jums 7000 veiksmus per valandą! (Bandymo modelis: Elf Kamuolys Plius)

[Multi-purpose]: Taikymas 1: Apkaba, elf kamuolys ir purtyti taurės lengvai gauti kiekvienas atlygį žingsnis, ir jūs galite lengvai pakeisti be išeina žaisti.Paraiškos 2: Gali būti naudojamas "Pet Elf Eiti" PROGRAMĖLĘ mobiliajame telefone, purtyti mobilųjį telefoną ir gauti daug veiksmų brandinti Pet Elf greičiau.Programos 3: Kai norite žiūrėti video / filmus, taip pat gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono stovas.

Pareigos: Padidinti žingsnis skaitiklis

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 16 * 14 * 5cm

Pakuotės Turinys:

1 x Sūpynės Wiggler"

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prekės Pavadinimas: MiLESEEY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas