• (0 Atsiliepimai)

Didmeninė Medicinos Lygis Yra Žemas Minkštas Lazerio Žiūrėti Cukriniu Diabetu

€394.91

Įrankiai

Prekės Informacija

Jei norite sužinoti daugiau apie gaminį, susisiekite su manimi, whatsapp: +86 18974870179 Produkto Aprašymas Kas yra COZING-WS11 medicinos Lazerio funkcijos?

1. Mažesnis cukraus kiekis kraujyje 2. Sumažinti kraujo lipidų (cholesterolio, trigliceridų)

3. 2 tipo diabeto sindromą.

4. Prevencijos ir gydymo aukštas kraujo spaudimas

5. Sveikatos smegenis, gerina atmintį

6. Gerinti sub-sveikatos būklę

7. Gydyti rinitas, alerginis rinitas, ūminis rinitas, chroniškas rinitas, sinusitas ir nosies polipai.

8. Norėdami išvengti trombozės

9. Naudoti įkraunamas baterijas, galima naudoti nuolat

10. Reguliuoti organizmo imuninę sistemą, pagerinti orlaivių ligos atsparus galimybę.Palyginti su kitų, COZING-WS11 privalumai: 1. C tipo imti uostas ( gali dalintis mobiliojo mokestis vielos) 2. Ausų ir nosies aplikatorių aplikatorius galima naudoti kartu arba atskirai. 3. Profesinės gydymo plano, kaip parama. 4.CE sertifikuota ir teigiamų klinikinių takas pasirodė. 5. Gydymo dalis gali matyti ekrane. 6. Lengvas naudojimas.Lazerio terapija žiūrėti diabetą.Cukraus kiekis kraujyje-tai gliukozės kiekį kraujyje, kuris yra pagrindinis energijos šaltinis žmogaus.Pernelyg didelis cukraus kiekis kraujyje bus sunkinančių β-ląstelių insulino sekreciją ir gali išsivystyti į diabetas, kaip laikui bėgant.Kai pacientas turėjo diabetą, ji gali tapti visą gyvenimą liga.Kinijoje, diabetikams pasiekė 3%~5% visų gyventojų, ir pacientų grupė yra per 50,000,000 , 90% šios sumos priklauso ⅱ tipo cukriniu diabetu.

Puslaidininkių lazerių gydymo priemonė turi gerą poveikį diabetikams ir veiksmingą palūkanų normos pasiekė 96%.Konkrečiai kai kurie simptomai, pavyzdžiui, vienu metu vykstančių periferinio nervo uždegimas, cukriniu diabetu nephropathy, tinklainės fundus ligos ir odos opas ir pan., švitinimo terapija puslaidininkiniai lazeriniai gydymo priemonė gali pasiekti didesnės išgydyti norma, nei medikamentinis, nes buvusioji gali achievespecific rezultatas, anti-oksidacijos ir anti-lipidų peroksidacijos ir pagerinti būklę, kraujo reologija ir mikro-kraujotakos, todėl ji vaidina svarbų vaidmenį dėl prevencijos ir gydymo, kad cukriniu diabetu microangiopathy.Jeigu jums reikia gydymo cukriniu diabetu , pls susisiekti su mumis ir gauti gydymo protokolą .Kas yra COZING-WS11-NOSIES klinikiniai rezultatai?Gydymo Rezultatas po 30 min, kurie būtų laikomasi mikroskopu, raudonųjų kraujo kūnelių yra aktyvuotas ir išsiblaškęs. ---Po 1 ~ 3 mėnesių gydymo: galvos Skausmas,galvos svaigimas,krūtinės spaudimas,dusulys, širdies plakimas, mieguistumas, nemiga, tirpimas,atminties praradimas ir kiti simptomai, pakeisti arba dingsta. ---Po 3 mėnesių gydymo: Vartotojo bandymai pokyčiai kraujo tekėjimą,kraujo tyrimus,kraujo klampumas, cholesterolio,trigliceridų, mažo tankio lipoproteinų, arba kiti rodikliai, patenka atgal į įprastą. ---Po 6 mėnesius ir ilgalaikis gydymas: Veiksmingai gerinti ir gydyti kai cukriniu diabetu,specialiai type2 cukriniu diabetu sirgęs.Veiksmingai balansas jų kasos funkcija.Ilgalaikis naudojimas bus atmesti širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių & insultas & staigi mirtis & hemiplegija.Detalius Vaizdus Produktų Pristatymas Lazerio vidutinio GaA/Kaip-puslaidininkio Lazerio spinduliuotės bangos ilgis 650nm Terminalo lazerinis zondas 11 vienetų lazerio spinduliai ir 2 vienetų nosies ertmę lazerio spinduliai galia Lazeriu 2-5 mW kiekvienam lazerio diodų Lazerio darbinė įtampa 3.0 V Įvesties įtampos maitinimas 100-240 V Fiksuotą laiko intervalą 10-60 min galima reguliuoti Aplinkos temperture -20 ℃ - 40 ℃, Santykinis oro drėgnis didesnis kaip 85% Atmosferos slėgis 86kpa - 106kpa Energijos šaltinį naudoti 1800mA Ličio baterijos Produkto pakavimo 1pc/box . 19*12*13 cm Bendrovė Įvadas

  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Priemonių klasifikavimo: II klasė
  • Funkcija: Kineziterapija reabilitacijos
  • Dydis: Portable, can be treatment at anywhere
  • Bangos ilgis: 650nm lazerio terapijos aparatas
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • Lazerio diodas: 11 vnt fototerapijos prietaisų
  • Prašymas: aukštas kraujo spaudimas, aukštas kraujo klampumas ir t.t
  • Prekės Pavadinimas: LanYuXuan, COZING
  • Po pardavimo Paslaugos: Techninė pagalba internetu
  • Garantija: 1 metai
  • Produkto Pavadinimas: fototerapijos prietaisų
  • Modelio Numeris: COZING-WS11
  • Sertifikatas: CE Lazerio kraujo apsivalyti
  • Gydymo efektyvumas: teigiamas klinikinis tyrimas įrodė,
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dizainas: žmogiškas
  • Raktinis žodis: lazerio žiūrėti

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas