• (0 Atsiliepimai)

Karšto Golfo Klubas Valymo Ir Klubo Remontas Golfo Reikmenys Pagerinti Atgal, Nugara Ir Kontroliuoti Kamuolį Visų Skiltelėmis Ir Lygintuvai.

€6.49 €5.00

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

PAGERINTI KAMUOLYS KONTROLĘ valymo ir iš naujo formuoti savo klubų grioveliai leis pagerinti kamuolys kontrolę ir padidinti sumą, backspin, galite skleisti apie golfo kamuoliukus.Pakartotinai griovelį jūsų klubai padeda pratęsti savo gyvenimą.

TINKA JŪSŲ KLUBAI - 6 galandimo galvutės, tai nesvarbu, kad jūsų klubai, tai griovelio drožtukas bus dirbti jums.Tinka skiltelėmis ir lygintuvai padarė Callaway, TaylorMade, Titleist, , Cleveland, Mizuno, Adams, Odyssey, Ping, Kobra ir kt.

PATVARIOS, PATOGU NAUDOTI - tai metalo golfo priemonė skirta ilgai nešioti ir ilgalaikių rezultatų; patogi rankena užtikrina, ji yra paprasta naudoti, o tikslumo inžinerijos ir aukščiausios kokybės metalų kad jis labai patvarus.

Spalva: Juoda

Medžiaga: nerūdijantis plienas + aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1* Golfo klubo vadovas valymo priemonė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

ZCL

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas