• (0 Atsiliepimai)

Kabliuką ir Žiedą Lobizmas Mūšio Žaidimas Rankų darbo Mediniais Geriamojo Žaislas 2/4 Žmonių Žaisti

€32.88 €28.60

Įrankiai

Prekės Informacija

Geriausia Interaktyvus Žaidimas】: Kabliukai žiedas toss žaidimas yra interative žaidimas draugų, sutuoktinių, Tėvų ir vaikų.Galite nustatyti, garažas, žaidimų kambarys, šeimyniniai kambariai, veranda zonos, terasa, kiemuose, ir kitų patalpų ar lauko erdvėse.

【Bausmės Žaidimas】: laimėtojas gali prašyti nevykėlis padaryti kai kurios bausmės, pavyzdžiui, gerti alų, dainuoti, šokti, valgyti, blogų maisto, ir pan.Šie įdomūs bausmės, gali atnešti džiaugsmą jums ir stiprinti savo draugystę.

【Lengva Žaisti】: Šis žaidimas yra labai paprasta naudoti.Iki keturių žmonių galės dalyvauti žaidime.Vieta mediniai puodeliai artimųjų ratą, tiesiog paimti žiedą, siekiama kablys ant stalo ir bandyti gauti žiedą, kad žemės, ant kablio.Kai jūs kablys, perkelti padėties medinių taurės link priešininko.Pirmasis baigsis laimi.

【Lengva Surinkti】: Jis yra lengvas ir lengvai surinkti, labai tinka lauko kempingas ir šalies žaisti.Laivai su stygos, žiedus ir kablius iš anksto surinktos.Tiesiog įdėkite kaiščio bazės ir viršutinėje juostoje.Ne varžtus reikia.Gali būti suskirstytos paprasta kelionės ar laikymo.

【Aukštos Kokybės Rankų darbo Medinis Kablys Mesti Žiedas】: Jie yra pagaminti iš ekologiškos natūralios medienos.Kiekvienas gabalas yra kruopščiai paruošta.Lengvas ir lengvai atlikti, nėra lengva nutraukti, turi lygų paviršių ir stabilios struktūros.Tekstūros mediena yra labai sklandus ir natūralus, ir gali būti naudojamas kaip amatų namuose.

【Addicting Įdomus】: Šis žiedas toss žaidimas suaugusiems ir vaikams suteikia valandų pramogų, o padėti žaidėjams, pagerinti rankų judesių koordinavimą.Greitas interaktyvus žaidimas, Žaidėjų įvairaus amžiaus myliu šią priklausomybę kabliuką ir žiedą toss žaidimas.

Funkcijos: 1.Aukštos kokybės medienos apdaila, Naudoti geros kokybės mediena, mediena yra kieta ir nėra paprasta, nėra lengva, nedeformuokite, apvalios ir poliruoti, saugus ir be šerpetų, patvarus ir atsparus korozijai, todėl jūs galite žaisti labiau atsipalaidavęs.

2.Linksmas stalo žaidimas, kad šis fantastiškas žiedas mėtymo žaidimą su jūs savo šalių!Žaisti žaidimus su draugais, šeima ar neighbors.By susitarti dėl lažintis su savo konkurentą, kol kada nors žaidimą!Laimėtojas gali prašyti nevykėlis padaryti kai kurios bausmės.

3.Įvairiomis progomis Puikus ir įdomus interaktyvus žaidimas šalis, paplūdimys, atostogos, kempingas, arba bet kur, kad visi vaikai, paaugliai ir suaugusieji taip, kaip ji.

4.Paprastas surinkimas Lengva nustatyti per 3 minutes.Po to, kai baigsite žaidimą, išardyti jį ir laikyti jį dėžutėje, kad būtų patogu nešiotis ir laikyti.

Kaip žaisti: Vieta medinės taurės, centre ratas, imtis žiedai ir išjungti jums eiti!Kiekvieną kartą, kai jūs žemės kablys, judėti, medinės taurės 1 vietos link jūsų priešininkas.Žaidėjas laimi, jei medinių taurės tolsta nuo pabaigos kopėčių.Jūs galite kurti savo baudos taisykles, padaryti žaidimą įdomesnį.Padidinti akcijų ir organizuoti statyti su jūsų konkurentas, prieš žaidimą.

Specifikacija: Medžiaga: mediena Spalva ruda Produkto dydis: keturių asmuo :30x30x33cm dviejų asmenų 25x28CM

Svoris: 0.45 kg

Pakuotės Turinys: 1 * rankų darbo medinis žiedas kablys (du/keturi-asmuo)

  • Tipas: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas