• (0 Atsiliepimai)

Elektrinis Gręžtuvas Konvertavimo Įrankis, Patvarus, Elektros, Gręžimo Elektrinis, Diskinio Pjūklo Modifikacija Priedai Patogus Elektrinis

€30.66 €12.57

Įrankiai

Prekės Informacija

Aprašymas:

Elektrinis Gręžtuvas Konversijos Galvos yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo ir ABS medžiagų, todėl yra patvarus, tvirtas, tvirtas ir lengvas.Ji gali būti naudojama siekiant sumažinti įvairių medžiagų, pavyzdžiui, medienos pjovimo, vamzdžių pjaustymo, PP pjovimo ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas+ABS

Dydis: apie 160*109mm/6.30*4.29 cm

Pakavimo Sąrašas:

Įrankis*1pcs

Veleno raktas*1pcs

Finalas veržliarakčio*1pcs

"Allen" raktas*1pcs

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

3. Produktas neturi būti sagtis ir pjovimo plokštelės, prašome paruošti patys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Nešti: Elektros, Gręžimo Pamatė, gali užtikrinti efektyvų pjovimą.Ji yra lengva atlikti ir prieinama bet kuriuo metu.mašina kelios mašinos.

2.Tvirtas ir Lengvas: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir ABS medžiagų, mūsų Elektros audra Konversijos Galva yra patvarus, tvirtas, tvirtas ir lengvas.Tai yra labai patogu.

3.Praleisti Šiek tiek Laiko Keitimo: Su mūsų Elektros audra Konvertavimo Įrankis, jūs tik reikia praleisti šiek tiek laiko keitimo.Tai taupo laiką ir pinigus.Jis yra patogus jums.

4.Platus Panaudojimas: Elektrinis Grąžtas Modifikavimo Priemonė gali būti naudojama pjaunant įvairias medžiagas.Jis tinka medienos pjovimo, vamzdžių pjaustymo, PP pjovimo ir kt.

5.Labai Patogu: Dėl mūsų Elektros audra Konverteris gali padėti elektrinis grąžtas konvertuoti į pjūklą, jis bus padidinti funkcija elektrinis įrankis.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: EEĮ atliekos

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas