• (0 Atsiliepimai)

Jautrus Namų Nešiojamų Nitratų Spinduliuotės Detektorių PLS-Greentest EKOLOGINIO 6T

€310.36 €279.32

Įrankiai

Prekės Informacija

Jautrus Namų Nešiojamų Nitratų Spinduliuotės Detektorių PLS-Greentest EKOLOGINIO 6T

Produkto Aprašymas naujausias ir labiausiai atnaujintas modelis Greentest ECO6 yra protingas aptikimo įrangą integruoti nitratų, vandens ir spinduliuotės aptikimo.Priimti vėliau kaip suprojektuoti capacitive ekrano bei naudojant naujai sukurtą nitratų, vandens ir spinduliuotės aptikimo technologija, Greentest ECO6 galima ne tik greitai ir tiksliai nustatyti saugos 60+ suvartojama vaisių, daržovių, fifish ir mėsos, bet taip pat gali aptikti geriamojo vandens kokybę ir fono

spinduliuotės supančią aplinką, taip, kad vartotojai gali apsaugoti save nuo nesaugių spinduliuotės jonai.Be to, vartotojai gali prijungti prie išmaniųjų telefonų ir atlikti aptikimo per APP.Naujausia versija yra įrengta talpinė ekranas, kuris yra jautresnis liesti."Bluetooth" modulis yra pridėtinės kartu su prijungimo prie mobiliojo APP duomenų saugojimo ir keitimosi.Laikmačio funkcija yra papildoma, siekiant padėti kontroliuoti kepimo laiką ir išsaugoti maksimalų vitaminų ir maistinių medžiagų.Savybes •Lengvas ir kompaktiškas.

•Capacitive ekranas: tmore jautrus, aukštos raiškos spalvotas ekranas ir intuityvus programinės įrangos sąsaja.

•Greiti ir tikslūs rezultatai tik 3 sekundes, su klaida mažiau nei 10%.

•Pažangiausia pasaulyje dual aptikimo zondas, nedidelių žaizdų, didesnis tikslumas (visa serija atnaujinti).

•Radiacijos detektorius, Geigerio-Müller vamzdis, leidžia prietaisą atlikti accuratemeasurement.

•Ilgas baterijos veikimo laikas, USB įkraunama ličio jonų 720mAh baterijos gali suteikti iki 20 valandų naudojimo laiką.

•Draugiškas aptarnavimas po pardavimo, garantija.

•APP ryšys su specializuotus Android/IOS APP.

•Laikmačio funkcija.Specifikacija min/max matavimo diapazono nitratų koncentracija 0 – 9999 mg./kg.Matavimo laikas ~3 sek.Matavimo paklaida Maitinimo šaltinis Li-Ion Baterijos talpa 720 mAh Papildomas maitinimo šaltinis, USB USB įkrovimo srovė 450 mA USB maitinimo šaltinis 5V Naudojimo laikas iki 8 valandų, Matmenys 122 х 52 х14 mm.Svoris 85 g.TFT spalvotas ekranas rezoliucija 320 х 240 darbinė temperatūra -20 – +60 °С

1. Kaip pasirinkti tinkamiausią Modelį ?

Mūsų profesionalų komanda suteiks jums geriausią pasiūlymą, kaip ilgai, kaip jūs pasakykite mums, kokį bandymą ką jums reikia padaryti, ir technines charakteristikas.

2. Koks pristatymo terminas?

Dauguma laiko, mes turime atsargų gamykloje.Jei nėra sandėlyje, paprastai, pristatymo laikas, yra apie 5 dienas.

3. Ar jūs sutinkate pritaikymas paslauga?

Taip, žinoma, mes galime pasiūlyti ne tik standartinius mašinos, bet taip pat pritaikyti mašinos pagal jūsų užklausą.Nedvejodami pasakykite mums savo reikalavimo, mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius.

4. Galima apsilankyti savo gamykloje prieš užsakymą?

Taip, mes nuoširdžiai džiaugiuosi ir nuoširdžiai kviečiame jus ar jūsų komanda apsilankyti mūsų gamykloje, mes padėsime pasirūpinti, viešbutis ir pasiimti jus iš oro uosto.

5. Ar jums turime klientų, mūsų šalyje prieš?

Dabar mūsų bandymo mašinos buvo parduodamos daugiau nei 80 šalių, pavyzdžiui, JAV, Kanados, Rusijos,jungtinės KARALYSTĖS, Italijos, Vokietijos, Europos , Indijos, Pakistano, Filipinų, Singapūras, Malaizija,Tailandas , Vietnamas, Korėja,Saudo Arabija,Brazilija...ir t.t.

6. Kaip apie jūsų garantijos?

Apskritai,mūsų garantija yra du metai.Per garantinį laikotarpį, mes galime pasiūlyti technika, paramos ir dalis dalių keitimas, būtinai, mūsų inžinieriai gali eiti į savo vietą geriau paslaugos.

7. Kaip apie pakavimo mašinos, jis yra saugiai saugoma transportavimo metu?

Mūsų mašina yra supakuoti pagal standartą eksporto lauke, tai nebus sugadinta.Mes pristatyti daug bandymų mašinos užsienyje jūra arba oru, be žalos.

1.Dėl didėjančio krovinių laivybos išlaidų kai kurioms šalims, prašome patvirtinkite su klientų aptarnavimo, prieš pateikiant užsakymą, norėdami pamatyti, jei pristatymo adresas yra per NEMOKAMAS pristatymas asortimentą.

2.Paprastai, mes išsiųsti prekes DHL, "FedEx", UPS, EMS,Aramex.,Specialios linijos, ir t. t.( mes pasirinkti geriausias būdas laivų elementus artimiausiu metu).Jums bus atnaujintos sekimo numerį.

3.Paketas su didelių matmenų ir didelio svorio.kuris netinka oro siuntą.we will ship daiktų jūra,keliais,arba traukiniu.

4.Paketas su didelių matmenų ir didelio svorio.paprastai kaina, kurią mes nurodė www.komanda45.lt yra jūros siuntą.CIF laikotarpiu.

5.Maloniai prašome atkreipti dėmesį, mokesčių mokestį ir įforminimo mokestis nėra įtrauktos į prekės kainą.Jūs turite imtis atsakomybės už mokesčių ir įforminimo mokestis.

  • Naudojimo laikas iki: 8 valandos
  • USB įkrovimo srovė: 450 mA
  • Modelio Numeris: PLS-Greentest EKOLOGINIO 6T
  • Prekės Pavadinimas: PLSUP
  • Individualią pagalbą: Oem
  • Sertifikavimo: CE
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia: 5V
  • Garantija: 1 metai

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas