• (0 Atsiliepimai)

52 Vienetų Laišką, Pleistrai, Abėcėlė Aplikacijos Dėmės ar Siūti Įvairiaspalvis Išsiuvinėta Raidė, "PASIDARYK pats" Ženklelis Remonto Pleistrai

€16.51 €14.86

Drabužių Siuvimo & Audinys

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: ucf išsiuvinėti pleistras, sunku išsiuvinėti pleistras, celeste išsiuvinėti pleistras, sistemingai išsiuvinėti pleistras, phoenix išsiuvinėti pleistras, ethich išsiuvinėti pleistras, era išsiuvinėti pleistras, japonijos išsiuvinėti pleistras, kojos išsiuvinėti pleistras, grand išsiuvinėti pleistras
  • Prekės kodas: w23081
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

Kaip naudoti:

●Prieš visus šiuos darbus, atkreipkite atgal pleistrai ir pataisytus drabužius švarus.

●Pirmasis žingsnis, įdėti pagal abėcėlę aplikacijos pleistras siūti poziciją norite klijuoti.Pusėje su karšto lydalo klijai yra pritvirtinti prie drabužių (klijai negali būti nuplėštas), o viršutinis sluoksnis yra padengtas audiniu, kurios apsaugo drabužius nuo sugadinimo.

Šildymo geležies, tik geležies ją iš viršutinio audinio nuo 10 iki 20 sekundžių, daro jį nustatyti.Taip pat galite naudoti adatą, norėdami pataisyti padėtį audiniu prieš lyginimo siekiant išvengti jų migracija.

●Antrasis etapas, pasukite fiksuotoje padėtyje pataisos kartu su drabužiais (ar kita medžiaga), lyginimo 30-60 sekundžių užtikrinti, klijai ištirpsta ir pleistras klijai yra tvirtai pritvirtintas prie drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų).

●Ketvirtas žingsnis, geležies priekinės, šoninės 1-2 minutes ir daugiausia geležies jo krašto ir kampas užtikrina, kad paviršius yra lygus ir sumaišytas su drabužis (arba iš kitų tekstilės).

●Baigus, tiesiog palaukite, tai 10-15 minučių.Rekomenduojamas būdas yra naudoti su adata, siūlais siūti keletą siūlių šonuose audinys po lyginimo.Tai yra daugiau įmonė ir daugiau paklusnus, taip pat galite siūti pleistrai tiesiogiai drabužius su tos pačios spalvos linija.

Techniniai duomenys:

Spalva: Multi

Medžiaga: neaustinis audiniai, siūlai, šilumos sandarinimo pagrindo klijai

Dydis: 1.4 x 1 (H x W)

Pakuotės Turinys:

52 x Raidė lopai

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą.

2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų.

3. Rekomenduojama siuntas: www.komanda45.lt standartinis pristatymas--stabilesnė,saugesnė,greičiau

4.Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia arba kiekis islarge.

5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

Drop laivyba ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai:

1.Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2.Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

  • Produkto tipas: Lopai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: ne-audiniai, Siūlai, šilumos sandarinimo pagrindo klijai
  • Pakavimo apima: 104 vienetų
  • Spalva: Spalvinga
  • Dydis: 3.5 X 2.5 CM, 1.4 x 1 inch/3.5 x 2.5cm
  • Punktas: laiškas lopai

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas