• (0 Atsiliepimai)

20Pcs 2 Colių Suspaustas Vilnos Audinio Diskas Su 3 Spalvų Poliravimo Junginių Ir 6Pcs 6 Colių Poliravimo Poliravimo Diskai

€68.65 €35.70

Įrankiai

Prekės Informacija

Pakuotėje yra -- 3 poliravimo diskai ir 3 mėgėjai iš 3 spalvų.Apima 1 Medvilnės Poliruoti 60 Sluoksnis, 1 Geltona Poliruoti 42 Sluoksniu ir 1 Flanelė Poliruoti 30 Sluoksniu ir 1/2 colio Įtvarų Rato.Šis maišelis gali patenkinti visus jūsų poreikius.Įvairių stilių, poliravimo diskai gali būti patenkinti savo poliravimo poreikius.

Vilnos Ratus -- 20 Vilnos Diskas Poliravimui Trinkelėmis Ratų ir 1 2 colių Diskas Poliravimo Padas Laikiklį su 1/4 colių karka, puikiai tinka poliravimo varantys rotaciniai įrankiai ir sander poliruoklius.

PREMIUM-Tai medvilnės varantys padas yra tvirtas ir nuoseklus, kai šlifavimo - tinka galia grąžtai, mirti smulkintuvai, oro smulkintuvai, kampas, šlifavimo, gręžimo presai ir dauguma kitų vieninkariai elektros įrankiuose.

UNIVERSALUS --Tinka poliravimo, pjovimo, vaškavimas, valymas, remontas, atnaujinti, atkurti, ir kt.iš bet kurių medžiagų: aliuminio, nerūdijančio plieno, plieno, bronzos, ketaus, kėbulo ir papuošalai.

Medžiaga: vilna

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

20 x vilnos ratų

1 x dėklas

3 x 6 colių audiniai ratų

3 x poliravimo vaškas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: Xzante
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas