• (0 Atsiliepimai)

Dvigubas D Rankena Eilės Rankena Rankena Trikampis V Formos Rankena,Kabelio Mašina Priedą, LAT Pull Down Low Eilės

€48.67 €35.04

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

[Dvigubas D Rankena]: Skirtingai nei dauguma konkurentų rinkoje, Dvigubas D rankena yra daugiausia pagaminti iš didelio tankio plastiko ir yra sujungtos kartu nerūdijančio plieno kaiščiai suteikti iki 800 svarų svorio pajėgumų, bet rankena pati yra tik Sveria 1.32 svarų.arba 0,6 kg, ir dar svarbiau, tai ne rūdžių.

[Ergonomiška Rankena]: vietoj skulptūros grilis paviršiaus, mes pakeisti rankena su ergonomiškai suprojektuota rankena, kuri yra ne tik patogiau ir grippy, bet ir labiau pasitikintys, kai ūkyje dirbti per treniruotes.

[Lengva Įdiegti]: Įdėkite kaiščius į vietą ir priveržkite varžtus ir esate pasiruošę eiti, nes ši danga yra toks lengvas, jūs galite jį nešiotis krepšyje kartu su jūsų kitų sporto pavaros.Ar laužyti į gabalus ir kelyje.

[NAUDOJA]: Trikampis su šlapia Danga yra specialiai sukurta fitneso entuziastai, stiprinti viršutinę kūno, ypač raumenų, pečių, latas, bicepsas ir infraspinatus.

[Bendra]: D rankena yra mūsų senosios mokyklos versiją iš eilės tvarkyti.Jis yra universalus standartas rankena priedą, kad gali būti pridedamas prie visų kabelių mašina, mažos eilės mašina.Pagaliau puikus aksesuaras rig & stovo, Lat Pull down ir Mažos Eilės.

Spalva:raudona/Juoda

Medžiaga:Nailonas+Lydinio

Pakuotės Turinys:

1 x lat išgriauti baras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mūsų parduotuvėje yra daug produktų,galite spustelėti šį nuorodos:

https://www.komanda45.lt/store/3083019

Kreipkitės-mums :

Jeigu jus domina mūsų produktai, ir jūs turite kokių nors problemų su juo, jūs galite susisiekti su mumis prekybos vadybininkas, e-mail, ir telefonu.

Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Turime 1-3 dienas apdoroti jūsų užsakymą (tikimės, kad švenčių dienomis).

b.Pristatymo laikas apie 5-10 darbo dienų.

c.Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo laiką.Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei esate ne namuose, tada jums reikia susisiekti su kurjerių kompanija sau.

Apie gaminio pakuotę ir kokybės :

Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra kokių nors problemų su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Ir susisiekti su mumis laiku.It ' s svarbu taikant kompensaciją už jus.

APIE ATSILIEPIMUS :

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs turite gauti elementą ir patenkintas, prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes taip pat gali tai padaryti.Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol jūs patenkintas.

  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mokymo Vietos: Kita

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas