• (0 Atsiliepimai)

Pilvo Varantys Jogos Varantys Automatinė Rikošetas Išjungti Pilvo Exerciser Mokymo Rankų Raumenys Kultūrizmo Įranga, Mėlyna

€72.29 €36.15

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Pilvo Varantys Jogos Varantys Automatinė Rikošetas Išjungti Pilvo Exerciser Mokymo Rankų Raumenys Kultūrizmo Įranga, Mėlyna

Kaip vieną esminių sporto reikmenys sureguliuoti savo six pack, tai ab roller yra puikus įrankis dirbti patraukli, apibrėžta ab linijų tiksliai, daugiau iššūkis ir gylis, nes jos šiek tiek užapvalintais varantys taigi ir mažesnis plotas.

Smulkūs apdailos ir puikus stilius.

Treniruotės volelio savybės tekstūra neslidus ab roller varantys kad spaustuvai, bet grindų paviršiaus tvirtai.Šio namo treniruotės įrangos ateina su atvira kelio trinkelėmis veiksmingai apsaugoti jus nuo bet kokių traumų dėl kritimo.

Su savo unikaliai suprojektuoti šiek tiek užapvalintais ab roller ir plotis 2 cm, ab varantys trunka jūsų balanso ir dinaminio stabilumo į kitą lygį, ir yra idealiai tinka labiau patyrusiems ab treniruotes roko kietas branduolys.

Aukštos Dėvėti, atsparus ir ilgaamžiškumas.

Medžiaga: ABS+putplastis+plienas+gumos

spalva: mėlyna / oranžinė / raudona

Pakuotės Turinys:

1 x pilvo varantys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas