• (0 Atsiliepimai)

Šviesos Futbolo Futbolo Kamuolys Dydis 5 Atspindintis Standartas Holografinis Sporto Pramogų Suaugusiems Praktika Mokymo Įrangą

€13.68 €9.58

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Šviesos Futbolo Dydis 5 PU Žėrintis Futbolo Kamuolys Standartas Holografinis Sporto ir Pramogų Suaugusiems Praktika Mokymo Įrangą

Ypatybė:

1. Liuminescencija Principas: žėrintis sferos dalis yra skirta aukštųjų technologijų liuminescencinių medžiagų.Tiesiog reikia ryškios šviesos vienodas švitinimo 20 sekundžių, švyti futbolo kamuolys gali skleisti šviesą tamsioje vietoje apie 30 minučių, taip pat galite naudoti žibintai, žibintai, mobilusis telefonas mirksi skleisti jį tamsią naktį.

2. Aukštos Kokybės: Šį mokymą, kad futbolas yra pagamintas iš aukštos kokybės šviesos minkštos PU odos, saugi ir ekologiška, patvari, ir įrengta pripūtimo, jūs galite nudžiuginti futbolo esant bet kada ir bet kur.

3. Lengvas ir Nešiojamieji: lengvas dizainas sportas futbolo kamuolys yra skirtas perimetras: 680-700mm/27-27.5 cm, kuri nėra sudėtinga ir lengvai atlikti savo kelionės.

4. Specialios Konstrukcijos: Spindinčią šviesą atspindinčios futbolo kamuolys su unikaliu šviesos metodas, gali būti naudojamas bet kuriuo metu.Gali padidinti fizinę koordinavimas, padidinti jėgą, didinti lankstumą, ir pagerinti širdies ir kraujagyslių sveikatą.

5. Taikoma Scenarijus: nr.5 futbolo reflecter yra skirti reguliariai 11 žaidėjų, tinka visų tipų oro ir visų rūšių paviršių, tokių kaip žolės, betono ir gumos grindims.Minkštos ir lengvai kontrolės dizainas yra geras pasirinkimas pradedantiesiems.

Specifikacija:

Medžiaga: PU

Dydis: dydis 5 kamuolys (reguliariai 11 žaidėjų)

Perimetras: 680-700mm/27-27.5

Spalva: Šešiakampis Atspindintis Daugiaspalvis, Šešiakampis Atspindinti Balta, Šešiakampis, Atspindintis Baltas Juodas, Žalias fluorescencinis, Didelis Šešiakampis, Atspindintis, Šviesos žalia(pasirinktinai)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Futbolas

  • Medžiaga: PU
  • Pripučiami: Taip
  • Perimetro: 680-700mm/27-27.5
  • Dydis: size 5 ball (for regular 11 players)
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas