• (0 Atsiliepimai)

Medienos apdirbimo Skylių Gręžimo Vadovas Locator Aliuminio Lydinio Skylę Atidarytuvas Punch Pagalbinės Priemonės Tikslus Padėties nustatymas už Spintos Plokštė

€51.72 €20.69

Įrankiai

Prekės Informacija

35mm Gręžimo Locator Atidarytuvas Aliuminio Lydinio, Medienos apdirbimo Skylę Atidarytuvas Punch Pagalbinės Priemonės Tikslus Padėties nustatymas už Durų Spintos

Ypatybė:

1. Premium & Ilgaamžė Medžiaga: Visos aliuminio lydinio produktų, gražus ir patvarus. 68mm nuo durų pabaigos begalinio vyrių padėtį.Tinka 3mm, 4mm, 5mm ir 6mm, vyrių kompensuoti. 35MM praplėtimas, mažų grąžtas rasti skylę.

2. Lengva Naudoti: Su ribinėmis žiedas, gręžimo gylis gali būti reguliuojamas.Įrengta universalaus laikiklio, gnybto yra stabili ir tvirta.Gręžimo rankovės priima tikslumo guolio vadovas gręžimo plokštelė, kuri daro gręžimo daugiau sklandus ir paprastas.

3. Reguliuojamas Gręžimo Gylis: Nustatykite atstumą tarp ribinių žiedas ir gręžimo rankovės nustatyti gylio skylę.Šis paslėpti vyriai jig tinka lentos, kurių storis 15mm iki 25mm.Nebėra nerimauti kenkia jūsų kabineto durų su juo.

4. All-in-vieną Dizainą: Built-in vyrių padėties nustatymo skylę, kad greitai rasti varžto skylę pozicijos, pridėto riba kadrų tiksliai nustatys tikslų atstumą nuo centro hole krašto medienos.All-in-one sukurtas taip, kad pagrindinė institucija, tampa tvirtas ir nėra lengva suplakti.

5. Puikios Medienos apdirbimo Įrankis: Modernizuotos paslėpti vyriai jig rinkinys yra puikus skylių poveikis, jokių pėdsakų, visiškai įrankiai, lengvai išardymas ir surinkimas, labai patogu naudoti, ji yra gera priemonė baldų gamyklų ir medienos apdirbimo entuziastai, ir tai yra taip pat šeimos little helper, jūsų geras pasirinkimas.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Atidarytuvas dydis: Apie 35mm/1.37 colių

Grąžto: 2mm

Faneros storis: Apie 15-25mm/0.59-0.98 colių

Spalva: Raudona+juoda

Lankstas kompensuoti: 3/4/5/6mm

Pagrindinio korpuso dydis: Apie 150x80mm/5.90x3.14inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Vyrių Nuobodu Jig

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: alloet
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: Lankstas Nuobodu Jig

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas