• (0 Atsiliepimai)

Veikia Vest Kuprinė Lengvas Sportas Liemenė Krepšiai Vyras Moteris Takas Maišelį Didelės Talpos Atspindintis Sporto Juosmens Krepšys Veikia

€11.07 €7.53

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Kulka Taškų:

1、Ne Našta: veikia liemenė yra puikus pasirinkimas turintis savo telefono ir daiktus, o naudojasi.Palyginti su armbands, kad jūsų rankos skauda ir fanny paketus, kurie leis jums jaustis mažiau apkraunamos, o bėgiojimas, tai veikia liemenė suteikia jums šviesiausių, labiausiai atsipalaiduoti važiavimo patirtį.

2、Patogus Medžiaga: Pagaminti iš SBR medžiagos, važiuoklė, yra patogus, tampri, orui, atsparus vandeniui ir atsparūs.Ji užtikrina ilgą laiką naudoti.

3、Su Atspindintis Modelis: veikia liemenė su atšvaitais humanoidų modelis jus gina ir saugo kitus nuo jūsų, kai jums paleisti naktį, todėl galite saugiau naktį.

4、Žmogiškas Dizainas: Unikalus ir naujoviškas mobiliojo telefono laikiklis dizainas, skaidri HD touch screen lengvai kontroliuoti mobilųjį telefoną, mobilųjį telefoną, gali sagtis ir atleiskite liemenę taip, kad jūs galite turėti jį, kai esate poilsio ir pritvirtinkite jį tada, kai jūs dirbate.Taip pat yra dvi mažos peties kišenės raktus.

5、skalbti Mašinoje: Yra, jūs pavargę, tai skalbimo po jūsų paleisti?Mūsų veikia saugos diržai yra ne tik rankomis skalbti, bet taip pat skalbti mašinoje nemokamai jums nuo nuovargio.

Savybės:

1. Minimalistinis veikia liemenė yra mažas, plonas ir šviesos, kuri gali tilpti jūsų kūno kreivės na, ir netrukdys savo tempą ir paveikti savo ištvermę.

2. Ji gali būti dėvima lauko veikla, pavyzdžiui, naktį, bėgimas, pėsčiomis, žygiai, dviračių ir motociklų cross-country.

3. Daug kišenių gali būti naudojamas saugoti mobiliuosius telefonus, automobilio raktus, dokumentus, MP3, ir kitų bendrų elementų;

4. Pagamintas iš orui SBR medžiagos, atsparus vandeniui, patogūs ir patvarūs;

5. Reguliuojamas juostos daro pack tinka daugumai kūno tipų.Tai labai tinka kaip dovana artimiesiems bei draugams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sporto telefono kuprinė liemenė

Dydis: Nemokamai dydis

Svoris: apie 180g/vnt

Medžiaga: SBR

Funkcija: Jis gali turėti mobiliojo ryšio telefonai, banko kortelės, keitimas, ir kiti smulkūs daiktai.

Produktų Sąrašas:

Veikia liemenė*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Unisex

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas