• (0 Atsiliepimai)

Biliardo Pulo Stalas Ir Geležinkelių Teptuku, Įskaitant 12 Vienetų Baseinu Cue Kreida Aikštėje Snukerio Stalas Medinis Valymo Šepečių Rinkinys

€27.94 €19.56

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Biliardo Pulo Stalas Ir Geležinkelių Teptuku, Įskaitant 12 Vienetų Baseinu Cue Kreida Aikštėje Snukerio Stalas Medinis Valymo Šepetėlių Rinkinys 2 vnt naudingumas šepečiai: biliardo stalą ir kelio šepetys išlaiko biliardo stalas švarus nepažeidus paviršiaus biliardas, kelio teptuku gali pasiekti mažų kampų pagal sekti, kur dulkės ir nešvarumai surenkami.

Baseinu cue: galite kreiptis baseinu cue kreida patarimas cue padidinti trintį tarp patarimas ir kamuolį tiksliai fotografiją; tai turi būti baseinas aksesuaras žaidimus, konkursus ir turnyrus.

PREMIUM MEDŽIAGOS: Šių baseinas valymo įrankiai yra pagaminti iš tvirtos medienos ir aukštos kokybės nailono šeriai; jie yra ilgaamžiai, todėl jūs galite išvalyti savo baseinas lentelė namie, žaidimų kambarys ar baseinas, salė su didele patirtimi.

GRAŽUS DIZAINAS: Gražios medienos dėmių ir juodo nailono šeriai lengvai suderinti bet kokios spalvos baseinas, stalo ar lazda, ir lengvai papildyti žaidimų kambarys dekoro; paprastas dizainas leidžia lengvai prilimpa prie švarios lentelės.

Spalva: picture spalva

Medžiaga: mediena+nailonas

Pakuotės Turinys:

2 * Biliardas pulo stalas šepetys

12 * Kreidelės kvadratų (šokolado lipdukas atsitiktinai, nereikia priimti nurodyta)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • SPORTAS: Prancūzijos Biliardas

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas