• (0 Atsiliepimai)

8 Pack Paplūdimio Rankšluostį Įrašus Plastiko, Mielas Šlepetes Sunbed Paplūdimio Vinys, Didelio Dydžio Skalbimo Vinys Atostogų, Paplūdimys, Baseinas

€28.57 €15.15

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės Informacija

8 Pack Paplūdimio Rankšluostį Įrašus Plastiko, Mielas Šlepetes Sunbed Paplūdimio Vinys, Didelio Dydžio Skalbimo Vinys Atostogų, Paplūdimys, Baseinas

8 x paplūdimio rankšluostį vinys: 4 x Blue & 4 x rožinė, Žalia

Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis prabangus paplūdimio rankšluostį įrašas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, Puikus dydžio ir lengvas patogus laikymas arba vežti ir yra labai patvarus.

Naudojimas: Šie paplūdimio rankšluostį įrašai gali būti naudojami apkaba ir saugi, antklodės, patalynė ir rankšluosčiai, kad neišslystų iš nupūstas vėjo džiovinimo metu.Klipas turi kandimo jėgos ir gali atlaikyti stiprius vėjus, net jei jis naudojamas jūros.

Unikalus Dizainas: Šie skalbimo vinys skirtos su formų flip flops, labai mielas, ne tik praktiškas, bet ir dekoratyvinės.Paviršius yra išspausdintas su atogrąžų stiliaus ir puikiai tinka pajūrio atostogų.

Maži ir Nešiojamieji: Į Sunbed Vinys yra tik dydžio delne, todėl jį lengva nešiotis.Kai esate out, galite įdėti ją į kuprinę ar įrašą į savo kuprinę.Ji neužims daug vietos.Naudojimas: Tinka lauko, balkono, paplūdimys, baseinas ir kitose vietose, laikymo rankšluosčius ir drabužius, kad apsaugotumėte vėjas pučia.

spalva:Mėlyna/rožinė, Žalia

Medžiaga:plastikas

dydis:11 x 8,5 cm/ 12x9cm

Paplūdimio įrašą, lengva naudoti ir nešiotis, galite įdėti ją į jūsų kuprinė arba krepšys, lengvai.

Jie yra labai praktiškas, jūs galite lengvai vietoje, rankšluostį paplūdimyje, kėdė, kad sau patogiau gulint ir pagerinti jūsų atostogų patirtį.

Savo forma yra graži, linijos yra lygus ir tai nėra lengva pakabinti rankšluosčiai arba šilko siūlai ir vaizdo naršyti scenoje ant paviršiaus, daro jį labiau tinka atostogų.

puikiai tinka kasdieniam naudojimui,šeimos ar kelionės.Lengva ir tvirta konstrukcija,galite nešiotis juos visur.

Pakuotės Turinys:

8 x paplūdimio rankšluostį vinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas