• (0 Atsiliepimai)

Automobilių Hud Gamyklos Obd2 Head Up Display Už 2018 Transporto priemonės Spidometro Lenktynių C S702 OBD Automobilių Metrų OEM Sąsaja

€81.87 €76.14

Buitinė Technika

Prekės Informacija

Susiję Produktai

Skype: live:frost_395 El. paštas: šalčio @ vjoycar.com Whatsapp: +0086 17320310512| QQ: 2860028170

Kodėl verta rinktis mus VJOYCAR?

1-> 12 Mėnesių Garantija Palaiko Visus Kokybės Problema.

2-> laikas-Internetinė Technologija Palaiko.

3-> 1 Metai Pakeitimo.

4-> Laivas Per 24 valandas-72hrs.

Automobilių Hud Gamyklos Obd2 Head Up Display Už 2018 Transporto priemonės Spidometro Lenktynių C S702 OBD Automobilių Metrų OEM Sąsaja

Produkto Aprašymas

Trys versija su papildomu įvairių reikalavimai:

S700 Versija A. OBD+GPS+ŠLAITO METRE

S701 Verison B. OBD+GPS

S702 versija C. OBD sistema tik

S703 - SUB PRIETAISAS (negaliu dirbti vien) pasirinktinai

(pls susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos tris versijas)

Pagrindinės Savybės:

OBD sistema

• Ekranas info : v ehicle greitį, vandens temperatūra, įtampa, Kuro bakas , TACHOMETRAS , traval atstumas, išorės temperatūros, Alyvos temperatūra, Pavarų dėžės alyvos temperatūra, Turbo, INS kuro, VID kuro, Variklio apkrova, Intank temperatūra, Degalų slėgio, Alyvos slėgio, Galios, baterija...

PID sąrašas (check informacija žemiau)

LCD Ekrano dydis: 107X76X80mm

Duomenų Lapas: Produkto Sertifikatai CE, RoHS, FCC Aplinkos temperatūra - 40 °C— +80 °C Atmosferos paspauskite 86-106KPa Santykinė drėgmė 10%-95% Aplinkos balsas Darbas įtampos 11V~18Vdc(12Vdc/200mA) Miego dabartinės Ekranas būdu Virtualus atvaizdo atspindys Ekranas kanalo HD LCD Ekranas 2.8 COLIŲ Atšvaitas pralaidumas 98%

Paketų Sąrašas

Produkto Nuotraukos

Mūsų Paslaugos

Paslaugos:

1. Atsakymo Laikas: Visus tyrimus, bus atsakyta per 24 valandas.

2. Mokėjimo Terminai: Mes priimame mokėjimus per visa Kortelę, "Master card", Alipay, Qiwi Piniginės", "Western Union" ir Banko pavedimu (T/T.

3. Vežimo Sąlygas: Visi užsakymai gali būti siunčiami per 1-3 darbo dienas normaliai.Kai užsakymas yra išvežti, mes atsiųsime el. laišką, apima kūrinio numerį ir pakuotės nuotraukas.

4. Tinkinti ir Mėginio: OEM & ODM paslaugų yra priimami, jei galite pateikti užsakymą su pakankamai kiekis, ir mėginio pirma yra labai laukiami.

5. Protokolas Atviras: Su juo jūs galite integruoti su savo platforma tiesiogiai.

6. PREK.KOD Apribojimų: Ne MOQ ribos, 1 vnt imties tikrinimo yra.

7. Garantija:

7.1. Visi užsakymai bus geros kokybės, pakuotės būklės ir bus griežtai tikrinami prieš vežimą.Mes stengiamės vengti bet nelaimingas problema nuo kokybės, arba paketas, todėl, prašome leiskite mums žinoti, jei nesate patenkintas, kai gauna užsakymų.

7.2. Visi užsakymai mėgautis 12months kokybės garantija nuo vežimo.Mes siūlome nemokamą remonto visada, nesvarbu, ar tai su ar be garantijos laikotarpiu, tačiau pirkėjams reikia mokėti už priedai kaina ir siuntimo išlaidų.

7.3. Prašome atkreipti dėmesį, kad, nes skirtingų ekrano ir/arba kompiuterio monitorių, spalva bus šiek tiek aberacijas.Todėl, tikimės jūsų supratimo.Jei esate ne laimingas su užsakymai, prašome mums pranešti.Mūsų Įmonė VJOY AUTOMOBILIŲ ELEKTRONIKOS LIMITED " (toliau vadinama VJOYCAR/VJOY) įsteigta 1999 m., yra visame pasaulyje įmonių grupei, kuri yra įsipareigojusi savo geriausiais Kinija tiekėjas ir partneris srityje "Automobilių elektronika ir transporto priemonių saugos elementus.

Per pastaruosius metus, mes buvo paleistas iš daugelio unikalių produktų į rinką ir plačiai pripažinti mūsų klientams.Dabartinė dabar, mūsų pagrindiniai produktai yra GPS/OBD HUD & GPS tracker, automobilių signalizacijos & motociklų signalizacijos sistemos, parkavimo jutiklis ir transporto priemonių galinio vaizdo sistemos.Mūsų gaminiai yra plačiai eksportuojami į JAV, JK, Vokietija, Lenkija, Danija, Brazilija, Čilė, Rusija, jungtiniai arabų emyratai, Indija, Pietų Afrikos, Nigerijos ir pan.Visi mūsų produktai yra su "Pramonės standartus" ir praėjo CE visiškai bandymai(Sveikatos, Saugos, ELEKTROMAGNETINIO suderinamumo ir Radijo) ir gavo Sertifikatus.

Mūsų piko metu, mes kada nors turėjo apie 2000 darbuotojų.Po 2008 metų ekonomikos krizei, mūsų gamykloje turi išjungti 8 gamybos linijas, ir tik 200 darbuotojų, kairės dabar.Tačiau, mūsų aparatūros inžinierius, programinės įrangos inžinierius, gamybos vadovas, kvalifikacijos darbuotojų...viskas yra čia dar.Apie 20 metų darbo patirtį, esame atviri ir profesinės savo projektą, iš OEM ODM.Noriu, kad mes turime galimybę bendradarbiauti su jumis.

  • Prašymas: OBDII HUD su elektriniais išlaikyti saugos
  • Punktas: Lenktynių OBD2 Head Up Display
  • Raktiniai žodžiai: Kelis sąsaja, sub-neprivaloma įrenginio
  • Ekranas: transporto priemonės greitis, Įtampa, RPM, aišku, gedimo kodų,...
  • Dizaino Stilius: Naujas Kinijos-Chic
  • Matmenys: 107X76X80mm
  • Prekės Pavadinimas: Vieruodis, Vjoycar
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • Modelio Numeris: S702 Lenktynių C
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Garantija: 12 Mėnesių
  • Įrengimas: Prietaisų skydelio
  • Tipas: obd2 hud ekranas

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas