• (0 Atsiliepimai)

Nuolatinės SROVĖS Variklis Pirmyn ir atgal Valdiklį Apriboti 24V 48V daug Įtampos Ratai Kėlimo Modulis Variklio Valdymo

€16.00 €13.92

Baterijų

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: 18 48v variklis, liūtas 48v dviratį, 85inch 48v variklis, variklis 48v 10in, 48v variklis 2, 40k face lift prietaisai, bareria 48v dviratį, easun galia 48v, 50w 48v variklis, 48v 25a variklis
  • Prekės kodas: w28745
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

Savybės:

◆1. P0 savaiminio fiksavimo, P1 stumtelėti režimas:

P0 yra savaiminio fiksavimo režimu.Pavyzdžiui, jei paspausite išorės į priekį perjungti (K1), variklis iš karto pasukti į priekį.Jei jungiklis yra išleistas tuo metu, variklis vis tiek nuolat į priekį.Jis nebus sustabdyti, kol atvirkščiai signalas (K2) arba pirmyn stop signalas (SW1) susidūrė.

P1 yra stumtelėti režimu.Pavyzdžiui, kai išorės į priekį perjungti (K1) yra nuspaustas, variklis bus pasukti į priekį.Kai K1 yra išleistas, variklis bus sustabdytas iškart.

2.Signalas yra žemo lygio veiksmingos, ir ji gali būti trijų laidų jutiklis (PNP-NO tipo), K1 K2 SW1 SW2 vis dar turi šią specifikaciją.

◆3. Riba signalas galioja P1 stumtelėti režimas: pavyzdžiui, jei K1 yra signalas, tai bus pasukti į priekį šiuo metu, bet riba SW1 taip pat yra signalas, ir jis sustos, šiuo metu (ne į priekį).

◆4. Riba signalas: Ribinės signalas taip pat gali būti vadinamas signalo "stop".Pavyzdžiui, jei trumpas signalo riba, su kuriomis buvo susidurta per priekį, rotacijos, jis bus sustabdyti, net jei riba signalas dingsta, ji vis tiek bus sustabdyti.Pirmyn sukimosi signalas turi būti pakartotinai kreipėsi į priekį ir vėl.

◆5. Įvesties įtampos diapazonas CLT-M8 yra 4-60V, tačiau siekiant užtikrinti patikimą veikimą, rekomenduojama jį naudoti įvairias 6 V-56V.Nėra reikalo nurodyti, 12V arba 24V perkant, nes jie visi yra diapazone, šis modulis yra daug įtampos.Išvesties variklis yra tas pats, kaip įvesties įtampos.

◆6. CLT-M8 valdytojo, maksimali srovė pagal 12V įtampa yra 20A, kai įtampa yra 24V

Kai maksimali srovė 10A.Didžiausias ratai variklio galia paprastai neviršija 120W.Rekomenduojama naudoti varikliu

Už užrakinta-rotoriaus variklis, tuo didesnė įtampa, tuo didesnė apkrova galios.

◆7. CLT-M8 neturi laiko funkcija ir negali būti automatiškai atsakyti.Bet su paleidimo jungiklį, pradėti jungiklis (A), end jungiklis (B), galima suprasti begalinį stūmokliniai operacijos tarp A ir B.

Jungtis: paleidimo mygtuką ir pradėkite jungiklis yra prijungtas prie K1, end jungiklis prijungtas prie K2, SW1 ir SW2 nėra susiję; atkreipkite dėmesį, kad visi jungikliai yra normaliai atviras. (Jei ribinis jungiklis yra normaliai uždaras, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą arba tiesiogiai pastaba "paprastai uždarytas riba")

Produkto parametrai:

1. Darbinė įtampa: DC 5-60V.

2. Modelis: CLT-8M.

3. Budėjimo režimo energijos sąnaudos: mažiau nei 0.15 W.

4. Signalo įvestis: žemo lygio aktyvus, optocoupler atskirai, žemiau 15V yra laikomas žemo lygio.

5. Atsako greitis: ≤10 M.

6. Kontrolės variklio galia: 120W.

7. Grynasis svoris: 37g.

8. Dydis: 83mm*46mm*20mm (be korpuso).

9. Produkto naudojimas: pramoninės automatikos / mokslinių tyrimų įranga / LED apšvietimas / oro valymo / civilinės įranga

.

DUK

Kai mes išsiųsti jūsų užsakymas?

Po to, kai gausime jūsų užsakymą, išsiųsime jūsų užsakymą per 7days. (Išskyrus švenčių dienomis)

Yra mūsų produktas originalus?

Mes FlowerDog parduotuvė, mes turime mūsų pačių gamykloje, visas prekes mes parduodame mūsų parduotuvėje yra originalus.

Apie paketas

Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš pristatymas.Mes bus naudoti anti-vibracijos paketą, siekiant užtikrinti, kad jūsų paketas gali būti saugiai pristatyti jums.Taigi, jūs neturite jokių rūpesčių.

Kaip ilgai užtruks man gauti paketą?

Mes naudoti mūsų kooperatyvas, logistika, pažadėjo pristatymo laikas yra 15-60 dienų, jei nenorite gauti paketą, per 60 dienų, mes suteiksime jums grąžinti ar išsiųsti savo užsakymą vėl.Jūsų pinigai yra saugūs.Specialių šalių, tokių kaip Brazilija, Čilė, mes esame įsipareigoję pristatymo laikas 15-90 dienų.

Ką daryti, jei gavau produkto klaida ar žalos?

Jei gaunate produktą, klaidas ar žalą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti greitai ir pateiks jums sprendimą, jums bus gauti lėšų ar pakeitimo paslauga.

Apie atsiliepimą

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome suteikti mums visas 5 žvaigždutes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pateikti mums neigiamų atsiliepimų.Prašome nedelsiant mus informuoti, mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir sprendimas.

Prašome Atkreipti Dėmesį :

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir tikslų adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies.

Ir rusijos pirkėjas, prašome baigusiems mūsų, jūsų vardas, pavardė, kuris yra labai svarbus.

2. Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiosios Šalies paslaugos,

bet jei sklypas negali atvykti po pristatymo apsaugos laiku, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

  • Prekės Pavadinimas: LiWenJinex
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Priedų Tipas: Baterijos Priedai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas