• (0 Atsiliepimai)

Moteris Ilgai Johns Šilumos Apatiniai Nustatyti, Ultra-Minkštas Bazės Sluoksnis Pajama Nustatyti Šaltas Oras Žiemą Šiltas Top & Bottom Termosas

€28.85 €17.31

Apatinis trikotažas

Prekės Informacija

Funkcija

Spalva: Juoda, Rožinė

Medžiaga: 92% Poliesteris, 8% Spandex

Dydis: M, L, XL, 2XL, 3XL

Visą dieną Comfotable Dėvėti Patirtis -- Moteris ilgai johns šilumos rinkinys pagamintas iš 92% Minkšta Poliesterio / 8% Spandex mišinys super oda-touch medžiaga.Ilgai johns moterų aptemptas tinka lyg antra oda, kaip mažinti šilumos nuostolius, lengvas, bet šiltas, šilumos apatiniai nustatyti, suteikia saugumo jausmą visą žiemą.

Lengvas & Šiltas Išlaikyti -- Didelis odos draugiškas audinys,lygus,patogus,lengvas,patvarus,kvėpuojantis, aptemptas tinka.Šilumos apatiniai moterims gražus storio, suteikia jums šiluma be storas ar sunkiasvoris sluoksnius.Jokių didelių gabaritų, daugiau modernią išvaizdą, leidžia labiau pasitikėti savimi ir žavinga.

Draugiškas Odos Touch & Snug Fit-Tai šilko, megzti moteriški ilgi apatiniai priimti vėliau kaip per keturis būdas tampri, su elastinga juostos, puikiai tinka jūsų kūno kreivės, atsisakyti minkšta atrodo.Ne pilling, jokio blukimo, ne statinis elektros krūvis.Gerai pritaikytus, sklandžiai siūlės, nr. deformacijos po ilgai dėvėti.Atsikratyti reljefiniai įvaizdį meška, teikia moterims su elegancija ir pasitikėjimu.

Prakaito Drėgmės Wicking -- plonas lengvas moterų ilgai johns drabužių palaiko jūsų kūno šilumos, drėgmės wicking toli nuo odos; džiovinimo greitai ir izoliacijos nuo šalčio, kvėpuojantis, šiltas.Sumažinti diskomfortą, kurį sukelia susisiekti odą su prakaitu pasiekti pastovią temperatūrą savo kūno.

Puikiai tinka vidaus ir Lauko -- nesvarbu, Ar dirbate, žygiai, dviračiais, medžioklė, snieglentės, slidžių ir kempingas, arba po drabužiai,, laisvalaikio apranga, kaip nežiūriu pižama, o miega, vyriški šilti viršuje ir apačioje rinkinys leis jums laisvai judėti visą žiemą veiklą, saugo jaukus mušti šaltas oras.

Puiki Dovana Šeimai/Draugams -- Šiluma yra geriausias išraiškos meilė šalta žiema.Idealiai tinka moterims arba merginoms.Išgalvotas moterų bazės sluoksnis bus jus šilta, vėsus žiemos,kuris yra ideali dovana tėvams,žmonai,draugams,rodo savo kruopščiai apsvarstyti ir priežiūra.Jiems staigmena,šiluma,vicherub šilumos apatiniai yra geriausias pasirinkimas.

Pakavimo Sąrašas

1 x Šilumos Apatiniai Rinkinys Moterims

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Kinija
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Modelio Numeris: JLOFC0003
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Ar Su Vilna: NO
  • Storis: standartas
  • Nepadori Nuotrauka: No

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas