• (0 Atsiliepimai)

Žiemos Motociklo Rankenos Pirštinės Vėjo Rankos Šiltesnės Pirštinės Dviračių Vertus Raštas Šilumos Padengti Pirštine Šaltas Oras Nuolat

€21.54 €9.69

Motociklo Įranga Ir Dalys

Prekės Informacija

Aprašymas:

Žieminės Pirštinės Motociklo Rankenos yra aptakaus dizaino, siekiant sumažinti vėjo pasipriešinimą, o žirgais, antrankiai, kurie gali būti veržiami siekiant išvengti vėjo, ir raudona dizaino kryptis, siekiant padidinti saugą jojimo naktį, suteikti optimalią apsaugą ir šilumą esant šaltam orui.

Techniniai duomenys:

Specifikacija: Žiemos Motociklo Rankenos Pirštinės

Medžiaga: Veidrodis oda + lamb " velvet

Spalva: Juoda

Dydis: apie 28*20*5cm/11.02*7.87*1.97 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 pora * Motociklo Rankenos Šilčiau

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patikimas Medžiagas】: naudojant aukštos kokybės veidrodis ėriukų odos ir aksomo medžiagos, Motociklo Rankenos Pirštinės yra atsparus nusidėvėjimui ir vandeniui, minkštos ir lengvai valomos.

2.【Naudinga Racionalizuoti Projektavimo】: Su rankogaliais, kurie gali būti veržiami siekiant išvengti vėjo, Motociklų Rankena pirštuotos Pirštinės yra aptakaus dizaino, siekiant sumažinti vėjo pasipriešinimą, o žirgais ir raudona dizaino kryptis, siekiant padidinti saugą jojimo naktį.

3.【Lengvas Montavimas】: Motociklo Vertus Šildytuvai yra patogu, įdiegti arba pašalinti nereikalaujant jokių papildomų priemonių ir turėti erdvų interjerą savo rankomis sklandžiai enter.

4.【Plačiai Taikoma】: Žiemos Motociklų Puspirštinės, tinka įrengti ant rankenos, kurių skersmuo yra mažesnis nei apie 4cm/1.57 colių, puikiai montavimo labiausiai motociklai, motoroleriai ir kt.

5.【Didžiosios Pateikti Idėją】: Suteikia optimalią apsaugą ir šilumą esant šaltam orui, Motociklo Vairo Dangteliai yra puikus žiemos dovanas savo šeimai ir draugams.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas