• (0 Atsiliepimai)

Dream Blue Ūkas Gana Dizaino Automobilis Skėtį Nuo Saulės, Automobilio Stoglangis Išlaikyti Interjero Kietas Patogus Universalus Auto Priedai

€11.91 €11.31

Išoriniai Priedai

Prekės Informacija

【Konstrukcijos Aprašymas】Visą plotis spausdinti

[Medžiagų Aprašymas] Paviršius: 100% poliesteris, pamušalas: sidabras padengtas blackout audinys (poliesteris)

【Produkto savybes】sulankstoma prekinis, galinis stiklo skėtį nuo saulės yra specialiai sukurta siekiant išlaikyti automobilio interjeras kietas ir patogus, puikios apsaugos nuo saulės poveikio, veiksmingai užkirsti kelią senėjimo automobilio interjero, o taip pat gali gerokai sutrumpinti laiką, reikalingą aušinimo automobilyje.Elastiniai vielos žiedas gali būti sulankstyti daug kartų be deformacijos.Jis yra bekvapis ir nereikalauja vėdinimo prieš naudojimą.

【Taikomas Scenarijų】2-piece prekinis, galinis stiklo skėtį nuo saulės daugumai automobilių, Džipai ir sunkvežimių.

[Priedų struktūrą] 2 gabalus, su raišteliu laikymo krepšys, kiekvienas gabalas turi elastine juosta šone, kuris yra naudojamas nustatant, kai saugoti.

[Kaip naudotis] Atidaryti produktą tiesiogiai, tai vieta, horizontaliai arba vertikaliai ant priekinio stiklo, ir pribaigti saulės skydelis nustatymo.Kai jo nenaudojate, tiesiog pasukti jį į viršų, ir sulenkite į ratą, įdėkite elastinės juostos ir įdėti jį į saugojimo krepšys.

【Skalbimo Instrukcijos】plauti Rankomis, ne skalbimo mašinai, ne geležies, ne bleach, patvarus.

[Specialiomis Instrukcijomis] Dėl skirtingų matavimo metodų paklaida tokio dydžio duomenų yra per 1-3cm, tai yra normalus reiškinys.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas