• (0 Atsiliepimai)

50 Juostelių Piešimas Puodai Juostelėmis,300 Puodai 2Ml/0.07 Oz Tuščias Dažų Taurės Puodai Su Dangčiais, Skirti Kabinetai, Paveikslų, Meno Festivalius

€19.88 €11.13

Biurų Ir Mokyklos Reikmenys

Prekės Informacija

50 Juostelių Piešimas Puodai Juostelėmis,300 Puodai 2Ml/0.07 Oz Tuščias Dažų Taurės Puodai Su Dangčiais, Skirti Kabinetai, Paveikslų, Meno Festivalius

Pakavimo Informacija: dažų puodą nustatyti ateina su 50 juostelių tuščias dažų puodą, 6 puodai kiekvienos juostos, visiškai 300 puodai 1 paketas jums, kiekvienam banke yra maždaug 2 ml/ 0.07 uncijų talpos, pakankamas kiekis gali patenkinti savo diversifikuotą poreikius.

Gražus Sandarinimas: Kiekvienas dažų taurės bankas yra įrengta dangteliu, kuris gali būti sandariai uždarytą, ne daugiau nerimauti nuotėkio dažų; Puikiai tinka laikyti nedidelį kiekį dažų šviežias, o jūs dirbate projektą.

Patogus ir Patvarus: dažai puodai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir lengvas, ne taip lengva nutraukti.Jie yra lengva laikyti ir nešiojamų nešiotis, kai išeina, jie gali būti lengvai atskirti spalva, kai jį naudoti.

Plačiai Naudoti: galite taikyti šias dažyti puodai įvairiais būdais, pvz., saugyklos tapybos pigmentai, kosmetika, lūpų blizgesio, blizgučiai milteliai, granulės, milteliai ir kt.Jūs galite naudoti juos mokyklose, šeimose, tapybos užsiėmimai, meno festivalius, gimtadienio ir kitomis progomis.

Graži Dovana: Tik dalis šių tapybos menai, amatai, konteinerių reikmenys su vaikais, dailininkai, šeimos, kaimynų ar artimų draugų, kurie yra tikrai laimėti savo pageidavimus, suteikti jiems praktinių tapybos padėjėjai kasdieniame gyvenime.

spalva:Balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 set x plastikiniai dažų konteineriai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas