• (0 Atsiliepimai)

14.8 V, Nauja 60Wh EG04XL Baterija HP ENVY6 681351-001 ENVY 6-1015TX 1214/1221TX TPN-C103 C108 HSTNN-DB3T HSTNN-IB3T Nešiojamas kompiuteris

€40.46

Laptop Dalys

Prekės Informacija

gebėjimai:

Šis baterija tinka šių modelių, jei jūs negalite rasti savo modelį, susisiekite su mumis.

Priminimas: Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad modelis jums pirkti tinka jūsų nešiojamas.Kiekviena baterija turi savo modelio pavadinimą (arba jo dalis, skaičius, P/N), ir jūs galite juos rasti originalaus akumuliatoriaus.Jei nesate tikri, galite susisiekti su manimi tiesiogiai arba palikite žinutę bet kuriuo metu!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.

Baterija: elektrostatinių krepšys + kempinė + nepriklausomų dėklas

aprašykite:

Tipas: polimerinė ličio baterija

Išėjimo įtampa: 14.8 V

Talpa: 60Wh /3900mAh

1 x Baterijos

Grupė: A++ baterija, aukštos kokybės užtikrinimas

Būklė: Pakeisti bateriją (100% visiškai naujas originalus, 1 metų garantija!)

Nešiojamąjį kompiuterį modelis: Svarbi pastaba:

Prašome patikrinti, ar jūsų originalios baterijos modelis atsargiai ir pasirinkti tinkamą modelį.ačiū

Atsargumo priemonės naudojant bateriją:

1. Naudojant baterija pirmą kartą, prašome naudoti likusi galia, tada pilnai įkrauti, ir tada pilnai įkrauti.Po naudojimo, ji gali būti traukiama 3 kartus iki galo įjungti ličio jonų ir pasiekti didžiausią pajėgumą.

2. Kiekvieną ličio baterija yra įkrauta 500-800 kartus.Jei naudojate išorinį maitinimą ilgą laiką, prašome išimkite bateriją.Tai ne tik sumažins šilumos mašinos, bet taip pat padidinti ilgaamžiškumą baterija, nes kiekvieną kartą, kai įjungiate maitinimą, tai bus įkrauta vieną kartą.Nejunkite ir neatjunkite maitinimo pakartotinai montuojant akumuliatorių.Tai yra labiausiai tikėtina, sugadinti bateriją.

3. Jei baterija nebuvo naudota labai ilgai, atkreipkite dėmesį į išlaikymą.Atkreipti dėmesį į aplinkos temperatūrą ir drėgmę, prašome nedėkite drėgnoje vietoje.Laikykite vėdinamoje, baterija turi būti laikomi įkrauta, už jį kiekvieną mėnesį, arba tiek, baterijos turėtų būti laikomas maždaug 50 proc.

4. Baterija yra susiję konfigūracijos sąsiuvinis, CPU procesoriaus greitis, programų, ekrano ryškumą, išorės uostų belaidžio ryšio prietaisą, ir baterijos pati.Taigi, faktinis baterijos veikimo laikas gali skirtis nuo baterijos patį modelį.Prašome neklausti, kiek laiko baterija gali būti naudojama.Nes nėra mokslinio objektyvi, galime tik garantuoti, kad baterija yra nauja.

5. Dėl fizinių savybių baterija, baterijos pati yra suvartojamas, kuris bus palaipsniui sumažinti savo darbo laiką dėl tokių veiksnių kaip akumuliatoriaus naudojimo laikas, vartotojo įpročius ir temperatūros.Aplinka.

(1) Jei nauja baterija yra įkrauta pirmą kartą, baterija yra išjungtas (paprastai daugiau nei 12 valandų).Ir naudoti 3 ciklų visiškai aktyvuoti nauja baterija.

(2) Jei naudojate išorinį maitinimą ilgą laiką, tai geriausia, kad visiškai įkrauti ir laikyti jį vėsioje vietoje.Daug draugų turite ne pastebėjau šią problemą.Kai naudojamas išorinis maitinimo šaltinis, ne išimdami bateriją, ne tik turėti įtakos baterijos gyvavimo laiką, bet taip pat padaryti nešiojamojo kompiuterio šilumos išsklaidymo našta sunkesnė ir sutrumpinti baterijos veikimo laikas.

(3) Įkrovimo ir iškrovimo reguliariai.Net li-ion akumuliatorius be atminties efekto, turi tam tikrą inerciją.Jei naudojami ilgą laiką, ličio jonų, bus nukenksminti.Jei jūs neturite jį naudoti, jums reikia atnaujinti tai, jei jums nereikia naudoti jį, jis bus tiesiogiai pažeisti.Todėl, jei jūs nenaudojate baterijos ilgą laiką, jums turėtų bateriją naudokite 1-2 kartus per mėnesį.

(4) Tai geriausia išjungti nešiojamas įkraunant todėl, kad akumuliatorius yra visiškai įkrautas.Neatjunkite maitinimo šaltinis įkrovimo metu.Išjungus įkrovimo sutrumpina įkrovimo laiką iki daugiau nei 30%, nei įjungus baterijos įkrovimo ir prailgina baterijos gyvavimo.Tai geriausia naudoti po to, kai dėl mokesčio už 30 minučių.

(5) skaičių įkrovimas ir iškrovimas ličio baterijos paprastai yra ne daugiau kaip 1000 kartų, ir kiekvieną mokestis yra trumpinamas viena.Ji yra rekomenduojama, kad jūs naudojate išorinį maitinimą.Jei jums reikia tinklo lizdo ir atjunkite maitinimo metu operacija, ir built-in baterija nešiojamas kompiuteris yra ne ištraukė, kad baterijos gyvenimo bus žymiai padidėjo, nes kiekvieną kartą, kai išorinis maitinimo šaltinis yra prijungtas, baterija yra įkrauta vieną kartą.

Transportas: 1. Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresai.Dėl blogo adresą, mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo daiktai.

2. Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 5 darbo dienas po apmokėjimo (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį.), we will ship jiems kaip dovanos.Vežimas paprastai trunka 18-45 darbo dienų, priklausomai nuo šalies pristatymo.

  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: FLYORZO
  • Modelio Numeris: EG04XL
  • Tipas: Li-Ion
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Akumuliatoriaus Įtampa: 14.8 V
  • Suderinamos Prekės: HP

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas