• (0 Atsiliepimai)

3/6/12Pcs Kiaulpienių Gėlių Kamuolys Modeliavimas Puokštės Dirbtinių Gėlių Puokštė Netikrą Gėlių Stiebai su Plastikinių Gėlių Namų Dekoro

€13.60 €10.88

Dirbtinis Papuošalai

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: jesmin plastikinių gėlių, veltinio gėlių mišinys, luyun mažų gėlių, puošnios organza gėlės, mažas muilo priėmimo, kietas plastiko gėlės, aksomo plastikinės gėlės, bridesmates vestuvių puokštė, puokštė adata, dirbtinų maisto produktų modeliai, dirbtinės gėlės
  • Prekės kodas: w55617
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

3/6/12Pcs Kiaulpienių Gėlių Kamuolys Modeliavimas Puokštės Dirbtinių Gėlių Puokštė Netikrą Gėlių Stiebai su Plastikinių Gėlių Namų Dekoro

Dirbtinis Chrizantemų Šilko Gėlių Puokštė, jie ne tik turi gražią išvaizdą, pavyzdžiui, šviežių gėlių, bet taip pat ilgesnis tarnavimo laikas nei šviežios gėlės.Šių dirbtinių Chrizantemų žiedų galvučių galėtų būti naudojamas puokštės, gėlių vainikai, gėlių kompozicijos, fotografija, apdailos, durų vainikas, sienų dekoras ir kt.

Ypatybė:

Medžiaga: Žiedai yra pagaminti iš aukštos kokybės šilko gėlės stiebas yra pagamintas iš plieninės vielos viduje ir suvynioti į plastikinius ne.Tikroviški dirbtinų gėlių, grynas ir elegantiškas, gerai vibrantly spalvos su realiais touch, natūraliai atrodančią.

Puokštė Aukštis: Gėlių galvos skersmuo yra apie 2.75 colio (7cm), ir aukštis vienu gėlių yra apie 11.8 colių (30 cm).Jie lankstus plonas vielos stiebo, kuris daro Dirbtinį Chrizantema Gėlės yra labai paprasta dirbti, Tai lengva reguliuoti aukštį.Tiesiog nupjaukite stiebų pjaustymo replės, arba sulenkti tavo ranka.Tai lengvai išlenktas, sumažinti arba ištraukti, kaip jums reikia, kad tilptų įvairių vazos.

Universalus: Dirbtinės gėlės Puikiai tinka vestuvių, šventės, pobūviai, "PASIDARYK pats", puokštės,namų dekoro,parduotuvė,stalo centerpieces,vestuvių tvarka,nuotakos puokštės,nuotakos dušas, baby shower, vainikas, Valentino Diena ir Kalėdų dekoracijos ir kt.Galite dirbti su šių šilko gėlės sukurti daug gražių puokštes "PASIDARYK pats" gėlių kompozicijos ir dekoro, kad puikiai tinka jūsų asmens dekoro.

Pažymėti: žiedlapių yra pagaminti iš aukštos kokybės audinių, transportavimo poreikius, gali sukelti puokštė būti deformuoti, prašome pabandyti sutvarkyti gėlių plaukų džiovintuvas ,ar padėti gėlių žemę valandas ,tuomet gėlės bus daugiau ryškus.

Komplektą Sudaro:

3/6/12 x Dirbtinis Chrizantemų Šilko Gėlės.

(Ne vaza įtrauktas.)

Lengva Valyti:

Dirbtinis Chrizantemų kamuolys yra purvo-įrodymas.Jei yra šiek tiek purvo ant gėlių, galite naudoti sausa šluoste, nuvalykite jį gentlely.Jūs taip pat galite plauti su vandeniu, nusausinkite jį su švaria šluoste.

Šiltas Pastaba:

1. Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 2 iki 3 mm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

2. O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Artifacial gėlės gali būti suvaržomos ir deformuoti tranzito, bet tai bus išieškoti su šiek tiek koregavimas po, rodyti jį.

  • Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
  • Proga: vestuvės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Gėlė
  • Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
  • Medžiaga: Šilko

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas