• (0 Atsiliepimai)

Žuvų Maisto Granulės, Kukurūzų Kvapas Žvejybos Masalas, Karštojo Išspaudimo (Ekstruzijos) Pašarų, Tvenkinys-Iškėlė Bluegill Crappie Šamų, Upėtakių Ir Kitų Gėlavandenių

€2.62 €1.78

Žvejyba

Prekės Informacija

Savybės:

1. Sudėtis: pagamintas iš fermentuotų kukurūzų ir priedai, super greitai suvilioti žuvų, labai stiprus suvilioti didelių žuvų.

2. Greitas veiksmas: pritraukti žuvis greitai, išlaikyti žuvis ilgą laiką, valgyti aršiai, ir yra aukštas lygis, gaudyti žuvį

3. Kablys yra paprasta: žaliavos yra pilnas, kablys yra paprasta, ir kvapas yra dulkinių ilgą laiką

4. Ilgaamžės žuvys: skonis trunka ilgiau, leidžiant žuvis užsibūna ilgiau

5. Plačiai Naudojant: silkės, karpiai, krepšelio žuvų, blackfish, mandarinų, žuvis, žuvų žiauniniai, ir kitų mėsėdžių didelio dydžio žuvis.

Produkto pavadinimas: kukurūzų masalas

Pagrindiniai ingredientai: senas, kukurūzų, maisto jauką

Grynasis kiekis: 52G

Laikymo būdą: sausas, vengti šviesos

Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

Aprašymas: Kraujo, kukurūzai yra marinuoti ir fermentuotas įvairių Kinų žolelių vaistus.

Specializuojasi: silkės, karpiai, krepšelio žuvų, blackfish, mandarinų, žuvis, žuvų žiauniniai, ir kitų mėsėdžių didelio dydžio žuvis.Kablys 1-2 capsuless.

Pakavimo Sąrašas:

1*Slankiojo Žuvų Masalo

Pastabos:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pageidautina, kad Medžiaga: Mūsų kukurūzų žvejybos masalas turi stiprų atvilioti į didelę žuvį, nes jis yra pagamintas iš fermentuotų kukurūzų ir priedų, kad pasirinkti geriausią visiškai branduoliai ir unikali formulė.

2.Greitai Veikiantis: Mūsų kukurūzų kvapas žvejybos masalas gali pritraukti žuvis greitai, išlaikyti žuvis ilgą laiką, valgyti aršiai, ir yra aukštas lygis, gaudyti žuvį ačiū, kad kvapas yra dulkinių ilgą laiką.

3.Platus Poveikis: Mūsų kukurūzai-slankiojo žuvų Masalo turi stiprų suvilioti ir įvairių veiksmų yra daug, leidžiant žuvis užsibūna ilgiau.Padaryti nenugalimas visų rūšių žuvų.

4.Keli Naudoja: Mūsų kukurūzai-slankiojo žuvų Masalo tinka gėlavandenių žuvų, tokių kaip bluegill, crappies, Šamai, ir upėtakis, taip pat mėsėdžių didelio dydžio žuvis.

5.Nešiojamų Dizainas: Mūsų kukurūzų kvapas žvejybos masalas yra šviesos dizaino, turi greitai saugojimo, taupo laiką, pagrindinis dėmesys skiriamas žvejybai, ir gali būti įdėti į paketą, bet kuriuo metu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kategorijos: Granuliuoti
  • Pozicija: Valdymo Srityje

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas