• (0 Atsiliepimai)

10vnt Didelis Apžvalginis Paukščių Scarer vėjo malūnas,Paukščių Atgrasymo Scarer vėjo malūnas,Veiksmingą Atspindys Spalvos Suktukai, Suktukai

€19.42 €15.34

Įrankiai

Prekės Informacija

Kiekis: 10 malūnai ir priedai (įskaitant plastiko juostos) gali būti pakeisti, kaip tikėtasi.Plastikiniai poliai yra supakuoti atskirai: žemės ūkio paskirties žemės, sodo, daržo, vejų, daržovių sodas ir oro uostų ir t.t.

Paukščių scarer vėjo malūnas dydis:Mūsų paukščių atgrasymo pinwheels dydis 40 x 20 cm, gali būti dedama į šeimos ūkius, daržai, sodai,įvairiose vietose.

Naudoti aplinkos apsauga:pigeon atgrasymo vėjo malūnas sukimasis paukščių atspindi stiprų šviesos, pigeon scarers sukasi vėjas, kad metalinis garsas, atbaidyti paukščius.

Lengvas montavimas: šios vėjo turbinos yra lengva įdiegti ant žemės ir gali papuošti bet sode, o atsparus kenkėjams.Lengvai pašalinti nepageidaujamus paukščiai iš namų, kiemuose, balkonuose, vaismedžiai, automobilių ir elektros prietaisų.

Šviesą atspindinčios paukščių atgrasymo naudojimas: Mūsų gyvūnų, paukščių atgrasymo gali ne tik būti tinkami visų rūšių paukščiai, bet taip pat gali būti naudojamas kaip apdailos ūkio, sodo,mažų flash dėmės ant paukščių scarers už stogai gali atbaidyti netoliese paukščių.sumažinti rūpesčius vaisių augintojams.

dydis: 40 x 24cm

Medžiaga: plastikas

spalva: įvairiaspalvis

Pakuotės Turinys:

10 x vėjo Malūnai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas