• (0 Atsiliepimai)

6 Gabalas Kiemo Lounge Rinkinys su Pagalvėlės Kietos Šilą C Lauko Stalas ir Kėdė, Komplektai, Lauko Baldai Komplektai

€1 297.89 €908.52

Baldai

Prekės Informacija

Svarbu

Šis Produktas yra vežamos iš Amerikos ir pristatyti 2-5 darbo Dienos.

Mes didžiuojamės, kad pasakyti, kad mūsų, kad suteikia vieną mėnesį nemokamai grąžinti be jokios priežasties.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių per mėnesį pirkimo, mes galime padėti jums organizuoti grįžti į vežimą ir grąžinti nemokamai.

Aprašymas

Šio kiemo lounge rinkinys yra puikus pasirinkimas atsipalaiduoti ir mėgautis oras, atsižvelgiant prigulti, ar kalbasi su savo šeima ar draugais.

Kiemo lounge rinkinys yra pagamintas iš kieto šilą, todėl tvirtas ir stabilus.Pagalvėlės papildomą komfortą.Jūs galite derinti jį su kitais modulinės segmentus, kad sukurtumėte savo asmeninio kiemo lounge nustatyti sudėčių!

Pastaba: siekiant pratęsti gyvenimą savo lauko baldai, mes rekomenduojame jums jį valyti reguliariai ir ne palikti jį lauke be apsaugos, be reikalo.

Švarus: švelniu muilo tirpalu.

Laikymas : Jei įmanoma, laikykite vėsioje, sausoje patalpoje.Jei produktas yra laikomi lauke, apsaugoti jį su neperšlampama danga.Nuvalykite ir nusausinkite vandens perteklių arba sniegą nuo plokščių paviršių, po lietaus ar sniego.Būtų pakankama oro cirkuliacija, siekiant išvengti drėgmės daromą žalą.

Specifikacijos Pagalvėlės spalva: Pilka Medžiaga: Kietosios šilą, audinio (100% poliesterio) Vidurio/Kampas, sofa-matmenys: 27.6 x 27.6" x 26.4" (W x D x H) Stalo matmenys: 27.6 x 27.6" x 11,8" (W x D x H) Sėdynės pagalvėlės matmenys: 27.6 x 27.6" x 3,1" (L x W x T) Atgal/Šoninės pagalvėlės matmenys: 27.6" x 15,7" x 3,1" (L x W x T) Surinkimas reikalingi: Taip, Pristatymo kuriame yra: 3 x Viduryje sofa-lova, 2 x Kampe sofa 1 x 5 Lentelė x Sėdynės pagalvėlės 7 x Atgal/Šoninės pagalvėlės

  • Kilmės: JAV(Kilmės)

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas