• (0 Atsiliepimai)

Kokybės Meškere Laikikliai Prie Sienos Tvirtinamų-Paprastas Deluxe Meškere Stovas Puikus Žvejybos Polių Turėtojas, Garažas,Meškere Stovo

€23.38 €18.24

Žvejyba

Prekės Informacija

Kokybės meškere Laikikliai prie Sienos tvirtinamų-Paprastas Deluxe meškere Stovas Puikus Žvejybos Polių Turėtojas, Garažas,meškere Stovo [Aukštos Kokybės EVA Putų Medžiagos]Paprastas ir Deluxe laikiklis valtis su šlapia danga, putų pagalvėlės yra pagamintos iš EVA skirtos laikyti lenkai, saugiai ir apsaugoti savo juostos nuo įbrėžimų.Horizontalus meškere turėtojas turi tvirtas ABS bazę, kuri neleidžia juostos iš slysta.

[Patogus Įdiegti ]horizontalios meškere lentynos yra lengva ir patogu, galite įdiegti ir ardyti.tada įdiekite juos ant sienos montuojamas paviršius, naudojant atitinkamą montavimo aparatūros.

[Pakankamai Naudojimas]yra 1 pora žvejybos polių laikikliai garažas, jums tinka saugoti strypams iki 6 strypai ir gražus, kad atitinka jūsų poreikius, saugoti ir rodyti kasdieniame gyvenime.

[Maksimali Saugojimo Pajėgumus]1 Pora horizontalių žvejybos polių savininkas gali laikyti 6 atskiros juostos tvarkingai ir saugiai 13.6 cm horizontaliai sienelės.Tai puikiai tinka išlaikyti savo strypai ir ritės vietoje.Taip pat galite nustatyti atstumą tarp dviejų elektrodų laikikliai, priklauso nuo jūsų poreikių.

[Naudotis Proga]horizontalios meškere laikikliai tinka daug vietų, tokių kaip autoservisai, žaidimų kambariai, restoranai, barai, klubai, biliardo kambariai, plaukų salonas, ir t.t.

spalva: raudona

Medžiaga: ABS+EVA

Pakuotės Turinys:

1 pora elektrodų laikikliai

1 rinkinys varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas