• (0 Atsiliepimai)

Greitai Metalo Plokštės Pjovimo Nešiojamieji Rankiniai Skardos Žirklės Priemonė Pjovimo Metalo Plokščių, Kietųjų Medžiagų Nerūdijančio Plieno Metalo

€33.80 €16.90

Įrankiai

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: stiklainius akrilo, atidarymo ratų metalo, stiklo pjovimo plieno, pjovimo plieno, plytelių pertraukiklis atidarytuvas lydinio
  • Prekės kodas: w69697
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

[Pjovimo galimybę], Jis gali greitai sumažinti 25GA (0,5 mm), nerūdijančio plieno, 22GA (0,7 mm) ir geležies, vario, aliuminio, vielinio tinklo, ir net 19GA (1.0 mm) plastiko lenta, FRP pluošto, PVC lenta, kartono ir kitų kietų plokščių.Kuo daugiau medžiagos, tuo lengviau naudoti.

[Bauda ir Švarūs pjūviai]dizaino iš dviejų lygiagrečių sukamaisiais peiliukai leis visą pjovimo procesas sklandesnis ir taupantis.Ji visada bus labai aštrūs, todėl medžiaga pjovimo tvirtesnį.

[Patvarus Struktūra ir neslidus Rankenos]Jis yra pagamintas iš plieno, tvirti ir ilgaamžiai.Nereikia jaudintis, sugadintas, jei jis netyčia nukrenta ant žemės.Ergonomiškas dizainas, didelis ir neslidžia rankena, kuri yra lengva suvokti ir pastangų taupyti.

[Saugiai ir Nešiojamų]visas korpusas yra glotnus, nėra taip lengva pradurti žmonių, pavyzdžiui, žirklės, saugiau naudoti ir nešiotis.Ašmenys yra maža, lengva nešiotis ir laikyti.

[Paprastas Naudoti] Paprasta naudoti, dauguma žmonių gali ją naudoti.Kai turite naudoti ji sumaniai, rasite, kad ji yra labai gera priemonė, vertės už pinigus.

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Dydis: 18 x 8 x 4,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Greitas Metalinės Plokštelės Cutter

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.komanda45.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.komanda45.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Santechnikos darbai

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas