• (0 Atsiliepimai)

Tipas M Nagų Žiedų Replės Multi-funkcija Cage Clamp M Žiedai, Triušienos, Vištienos, Kiaulienos Putpelių Smulkių Gyvūnų Narvo Įrengimas

€30.85 €13.88

rankiniai įrankiai

Prekės Informacija

Aprašymas:

M Nagų Žiedai Vertus, Apkabos Įrankis yra puikus remontas ar įdiegti naminių gyvūnų narvus, akmens narvus, spygliuota viela, būdos, triušių narvai, naminių paukščių narvai, vištienos narveliuose, putpelių narvai, tvoros, spąstai, ir tt.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Tipas M Nagų Žiedų Replės su M Nagai

Gaminio medžiaga: nerūdijantis plienas

Gaminio dydis: apie 17,5*13,5 cm/6.89*5.31 colių

Produkto svoris: apie 1000g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs* Tipas M Nagų Žiedų Replės

1box * Anti-rust M Nagai

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patvarus ir Patikimas】: Tipo M Nagų Žiedų Replės yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, todėl puikiai vertus taisymo įrankis, ir yra patvarus, ilgai naudoti.

2.【Patogus Operacijos】: Suprojektuoti pasiekti pusiau automatinė įkišus diskinės metalo tvirtinimo detalės, M Nagų Žiedų Replės teikia ne slydimo ir patogi rankena, ir prisijungia prie tvoros, M nagai ir saugos narvus kartu.

3.【Praktinė ir Veiksminga】: Atneša jums patogu, darbas, Tipas M Vertus, Apkabos, Replės turi automatinę kalimo dizainu, siekiant padėti jums padaryti vielos narvus efektyviai.

4.【Sutaupyti Jūsų Laiką ir Pastangas】: Leidžia lengvai galite įkelti M-Nagų ir palaikykite įrankis, Replės turi nagų angas, kad nagai išeiti automatiškai.

5.【Plačiam Naudojimo】: Daugiafunkcinis suremontuoti ar įrengti naminių gyvūnų narvus, akmens narvus, spygliuota viela, būdos, triušių narvai, naminių paukščių narvai, vištienos narveliuose, putpelių narvai, tvoros, spąstai, ir tt.

  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas