• (0 Atsiliepimai)

USB C Laptop Dock 9 1 Multiport Adapteris USB C Į HDMI Adapteris, C Tipo Centru "Macbook Pro" Oro " Ir " Windows

€68.98 €41.39

Kompiuterių Ir Biuro

Prekės Informacija

USB C Laptop Dock 9 1 Multiport Adapteris USB C Į HDMI Adapteris, C Tipo Centru "Macbook Pro" Oro " Ir " Windows USB-C Hub: adapteris su HDMI leidžia jums prisijungti prie ekrano ar TELEVIZORIAUS 4K vaizdo signalu.Trys USB jungtys leidžia įkrauti įrenginį ir prijunkite išorinį kietąjį diską.Taip pat 1000Mbps Gigabit RJ45 Ethernet ir 3.5 garso lizdą, TF ir micro-SD kortelių skaitytuvų, ir USB-C moterų PD įkrovimo lizdas.Visi koncentratoriaus uostai gali dirbti tuo pačiu metu, mažas ir galingas.

4K Vaizdo USB-C į HDMI Adapteris: Išplėsti savo ekraną ir stream 4K UHD 30Hz arba "Full HD" 1080p vaizdo tiesiogiai prie HDTV, monitoriaus arba projektoriaus.

SuperSpeed USB 3.0 Prievadas (Full Speed): USB Adapteris, USB C USB Adapterį suteikia super greitai perdavimo greitis iki 5Gbps, 10 kartų greičiau nei USB 2.0 prievadu, persiuntimo ir atsarginę kopiją savo failus sekundžių.USB-C PD uostas gali krauti labiausiai šeimininkai (USB-C suderinamas) iki 100W, o įkrauti jūsų telefoną.Taigi jums nereikės nerimauti apie tai išsekti, žaidžiant arba naudoti jį.

SD/TF Kortelių Skaitytuvas ir Ethernet Prievadas: Multiport adapteris su integruota SD ir TF lizdas leidžia lengvai prieiti prie failų, tiek bendrojo, SD kortelių ir SD korteles.Mac adapteris palaiko vienalaikį svarstymą 2 korteles.USB C iki RJ45 Ethernet, užtikrina stabilų ir greitesnį laidinio interneto ryšys iki 1 Gb / s.

Taikoma su "Apple ""Macbook", "Huawei" Mate Knyga, Xiaomi sąsiuvinis ir "Huawei" Mate10P20, Samsung S8/S9 " serijos mobilieji telefonai

[Devynių vienoje palaiko duomenų perdavimo/krovimo]

Sąsaja: 1*4K aukštos raiškos multimedijos sąsaja, vaizdo išvestis 1080p (60hz iki 4k (30hz)

Sąsaja: 1xSD/MINI SD kortelių skaitytuvas, didžiausias greitis yra 104MB/s per sekundę.Duomenys gali būti perduodami tiesiogiai, kai naudojant SD card arba TF kortelę.

Sąsaja: 1*Gigabit Ethernet, iki 10/100/1000mbps

Sąsaja: 2*USB3.0, 5Gbps perdavimo greitis

Sąsaja: 1*USB2.0, duomenų perdavimo greitis iki 480Mbps

Sąsaja: 3,5 mm ausinių/mikrofono

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:aliuminio

Dydis:118 x 52 x 15 mm

Pakuotės Turinys:

1 x 9 1 docking station

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kabelio Adapteris
  • Sertifikavimo: CE

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas