• (0 Atsiliepimai)

Kietojo Dailidės Pieštukas Nustatyti Pildymas Statybos Built-In Drožtukas Gilią Duobę Mechaninė Žymeklis, Medienos Apdirbimo Įrankiai

€16.08 €12.54

Įrankiai

Prekės Informacija

Kietojo Dailidės Pieštukas Nustatyti Pildymas Statybos Built-In Drožtukas Gilią Duobę Mechaninė Žymeklis, Medienos Apdirbimo Įrankiai

Giliai skylė priėmimo mašina: Giliai skylė, medienos apdirbimo, pieštuku, 45 mm ilgio, pasiekia srityje, kad kitų medienos apdirbimo ženklai negali pasiekti, ir tinka ženklinimas per skyles ar kitose siaurose srityse.

Built-in pieštukų drožtukas žymėjimas: pieštukų drožtukas varžtas yra įsukti į viršų, mechaninė piešimo pieštuku, ne pieštuku, bus prarasti, jūsų mechaninis pieštukas bus aštrus, labai tiksliai.

Mechaninis pieštukas: medienos apdirbimo pieštukas bus ne slydimo iš piršto, ir kartotinių ženklai bus sumažinti skausmą; rašiklio laikiklis dizainas gali būti lengvai nustatoma kišenėje, paprasta naudotis, nėra lengva prarasti, didelio našumo, tinka statybos ir plytų sluoksniais.

Ženklas ant įvairių paviršių: kietos medienos apdirbimo pieštukai gali būti sudarytas ant metalo, plastiko, stiklo, medžio, popieriaus ir kt.; piešimo pieštukai yra patvarus ir gali būti vertinamas visur; 3 spalvų, gali būti pridėta prie atskirti ženklų skirtingas prasmes, ir jie gali būti naudojami tamsoje Ženklas ant paviršiaus.

Spalvos:: mėlyna+raudona+juoda+oranžinė+geltona/B: mėlyna+raudona+juoda+oranžinė

Medžiaga: ABS+Metalas

Pakuotės Turinys:

3 * medienos apdirbimo pieštukai (1 oranžinė/1 mėlyna+1 raudonos-su šerdelėmis komplekte)

3 dėžutes * lazdelės (6 black/6, geltonas/6 raudona)

/

3 * medienos apdirbimo pieštukai (1 oranžinė/1 mėlyna+1 raudonos-su papildymo įtraukta)

3 dėžutes * papildymas (18 juodas)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas