• (0 Atsiliepimai)

200A/350A/500A Panasonic Anglies Dioksido Lankinio Suvirinimo Degikliu Alkūnė 15AK 24 36KD Varis Žalvaris Dujų Ekranuoti Suvirinimo Degiklį Priedai

€13.16

Įrankiai

Prekės Informacija

MOKĖJIMO

Mes priimame įvairių mokėjimo būdų: Kreditine Kortele, WeChat Mokėti, VIZOS, Banko pavedimu, PayPal, Western Union ir pan.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų su mokėjimo informaciją.

PRISTATYMAS

Laivyba bus visame pasaulyje per: Cainiao, e-Paketinio , China Post , JET, CDEK , ARAMEX ,EMS , UPS , FEDEX ,DHL ,TNT ir pan.

Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, kreipkitės į mus pirmą kartą, ir mes stengiamės ją išspręsti už jus.

ATSILIEPIMAI

Sekite mūsų parduotuvę gauti Nemokamai Kuponus, nuolaida, ir Naują Elementą.

Bet iš atsiliepimų, jums bus labai dėkingi.Jei jus tenkina mūsų produktus ar paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS

Visi produktai yra 100% brand new ir buvo testuojama iki išsiuntimo.Kiekvienas gabalas yra visiškai naujas, geros kokybės.

Jei norite padėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Daugiau patogumui mūsų bendravimas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Wechat/WhatsApp/Skype/El. paštas ir pan.

  • Modelio Numeris: 200A/350A/500A/15AK/24KD/36KD
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Suvirinimo Tipas: Anglies Dioksidas Lankinio Suvirinimo

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas