• (0 Atsiliepimai)

Tablet Stand Nešiojamų Darbalaukio Reguliuojami Veidrodėliai Aliuminio Lydinio Mobiliojo Telefono Live "Ipad" Planšetinio Kompiuterio Stovas 7-12 Cm

€45.13 €23.92

Kompiuterių Ir Biuro

Prekės Informacija

Tablet Stand Nešiojamų Darbalaukio Reguliuojami Veidrodėliai Aliuminio Lydinio Mobiliojo Telefono Live "Ipad" Planšetinio Kompiuterio Stovas 7-12 Cm

1. Daugiafunkcis taikymas: labai tinka biuro ir šeimos stalai, naktiniai staliukai, sofos, virtuvės, POS, priekiniai stendai ir kt.

2. Tvirtą paramą: Ji yra pagaminti iš didelio stiprio lydinio, ir tvirtos, ir sunkiųjų bazinių užtikrina sūpynės-nemokamai struktūrą ir gerą stabilumą.Tuo pačiu metu, sukimosi atramos/rankos yra lengvas ir sklandus.Silikono pagalvėlės ant laikiklis ir pagrindo suteikia stiprią apsaugą jūsų prietaise.

3. Reguliuojamas: Lankstus laikiklis su 360 laipsnių sukimosi ir 180 laipsnių lankstymo asortimentą, tinka įvairių komercinių programų.Pasukti, pakreipti ir pasukti planšetinio kompiuterio gauti geriausia žiūrėjimo poveikį kraštovaizdžio ar portretų padėtimi.

4. Lengva naudoti: Reguliuoti taip, kad būtų patogu veikimo kampas ir aukštis pagal savo realius poreikius.Rotacijos/lyginimo įtampa skirtingų scenų galima lengvai reguliuoti.

5. Platus suderinamumas: stovas tinka visiems 7-12 colių planšetinius ir e-skaitytojai

Produkto pavadinimas: "ipad" mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį stendas

Griebtuvas: 22CM----34CM

Lankstymo kampas: 360 laipsnių sukimosi

Anti-slydimo: silikoninė apsauga

Taikymo sritis: tinkamas 7-12 colių planšetiniai kompiuteriai

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:ABS+metalas

Dydis:215 x 160 x 65mm

Bazė: 16x16x1.5cm

Pakuotės Turinys:

1 x "ipad" planšetinio kompiuterio stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas