• (0 Atsiliepimai)

Universal Laptop/Notebook Stovi, [4 Pack] Anti-Slip Patvarus Silikoninis Aukščio Stovas Lengvas Stabilią Atramą, Nešiojamas, T

€17.72 €10.46

Kompiuterių Ir Biuro

Prekės Informacija

Universal Laptop/Notebook Stovi, [4 Pack] Anti-Slip Patvarus Silikoninis Aukščio Stovas Lengvas Stabilią Atramą, Nešiojamas, T Plačiai Naudojami : stovėti, gali būti naudojama nešiojamojo kompiuterio, Planšetinio kompiuterio, Klaviatūros ir kt.Be to, neslystantis stendas gali būti pateikti ant plokščio paviršiaus ir palaikyti savo prietaisus, nuolat, laikyti jus nuo ramiai, kad ir nereikalingos juda ir drebulys.

Lengva Nešti : (Svoris: 4.2 oz) stendas yra maži ir pakankamai lengvas nešiotis, ir jūs galite naudoti ją, kavinių, biurų, namų ir pan.

Unikalus Dizainas : stovas gali pakelti jūsų prietaiso, esančio iki puikus ir patogus darbo kampas padėti žmonėms sumažinti spaudimą ant plaštakų, riešų ir pirštų, ir sukurti vėdinamose vietose padėti kompiuterio išsklaidyti šilumą.Ir skylę stendas gali padėti žmonėms sutvarkyti laidai tvarkingai ir stalo švarus ir tvarkingas.

Premium Medžiaga : Minkštas silikoninis šildomi gali apsaugoti savo prietaisą nuo nereikalingų juda, o tai nesukels nepageidaujamų įbrėžimų.Ir stabilus plastiko rėmas gali pasiūlyti patvarus ir ilgalaikis palaikymas.

spalva:juoda

Medžiaga:Plastikas + Silikono

dydis:29x28x79mm

Pakuotės Turinys:

4 x Nešiojamas stovi

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas