• (0 Atsiliepimai)

Mikro:Tiek V1.5 Jutiklis Starter Kit Microbit Programavimo Mokymosi Plėtros Plėtros Valdybos Pirminės Ir Seconda Educatio

€201.99 €127.25

Kompiuterių Ir Biuro

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: microbit, microbit priedai, plėtros valdyba, microbit v2 pilnas paruošimas rinkinys
  • Prekės kodas: w91705
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

Mikro:Tiek V1.5 Jutiklis Starter Kit Microbit Programavimo Mokymosi Plėtros Plėtros Valdybos Pirminės Ir Seconda Educatio

Produkto Aprašymas

[Apie starter kit] Mikro:tiek v1.5 vystymosi lenta!Visą šį starter kit.Tai yra labai naudingas ir universalus, rinkinys, kad jūs galite praleisti daug laiko eksperimentuoti su.

[Įvairių Rinkinių]Yra įvairių jutiklių, 5v relės, Led, OLED ekranų, vandens siurbliai, infraraudonųjų SPINDULIŲ imtuvai, breadboards ir daugiau.Šis pradedančiųjų rinkinys yra viskas, ko jums reikia pradėti kurti elektronikos ir suprasti grandines.

[Pamoka lengva išmokti] Remia įvairius programavimo režimai, pavyzdžiui, MakeCode grafinė programavimo, JavaScript programavimo, ir Python kodą.nuo labai paprasta (kaip ir mirksi šviesos diodai (Led) daugiau sudėtingų (pvz., automatinės laistymo sistemos), todėl naudingi žmonėms, įvairių įgūdžių ir patirties.Viskas yra programuojami per " Microsoft Makecode, todėl yra daug įdomių švietimo galimybes.

[Puikus Švietimo Dovanų] Ji yra labai rekomenduojama, dovana, berniukai ir mergaitės, gimtadienių, Kalėdų, Vaikų Diena, ir kitas ypatingas dienas, atgal į mokyklą.

[Komandos Palaikymas]Tai įdomus ir švietimo būdas praleisti laiką su savo vaikais.

microco:rinkinys v1.5 yra mokymosi rinkinys, skirtas garo išsilavinimą.Jis ateina su mikro:tiek bbc valdyba, kuri apima 13 jutiklis, servo, variklio ir ventiliatoriaus modulius, taip pat liesti chip diamond plėtros valdyba.Jie gali būti lengvai sujungti vienas su kitu per aligatorius įrašus.

Naudojant makecode grafikos, programavimo, galite ne tik išmokti programavimo, bet taip pat padėti vaikams pilnas visų rūšių torturous idėjų, tokių kaip vaisių, fortepijonas, analoginis klaviatūra, spalvos rūšiavimo, clicker, šviesoforo, vibracija, žadintuvas, pedometer ir kt.Be to, mes sudarys apie 60 kursus, įskaitant montavimo schemos, ppts ir nuoroda kodus.Nuo paprastų dalykų: apie "bbc micro:tiek, pažangių: mokymasis, kai jutikliai, prie "PASIDARYK pats": auganti kūrybiškumą.Tai leidžia vartotojams patirti džiaugsmą ryšys, programavimo ir kūrybiškumą.

dydis:30x15x9cm

Medžiaga:pvc+metalas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Micro:tiek v1.5

1 * Diamond Pabėgti

1 * Ultragarso modulis

1 * Taškinės matricos modulis

1 * Raktas modulis

1 * kreiptuką modulis

1 * potenciometras modulis

1 * Variklio pavaros modulis

1 * Šviesai modulis

1 * Garso modulis

1 * Spalvų atpažinimo modulis

1 * RGB šviesos modulis

1 * Holas modulis

1 * Vibracijos modulis

1 * Infraraudonųjų spindulių modulis

1 * Tarnautojui

15 * Aligatorius įrašą

1 * USB kabelis 4 smeigtukai

1 * ventiliatoriaus variklio

1 * Baterijos dėžutė

2 * baterijos

1 * blokų krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: jakcom
  • Demo Valdybos Tipas: "Intel X86
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas